Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Treba mi ova vocka da malo pojacam imunitet ali da nije u obliku sumecih tableta nego u vidu nekog soka,susene vocke (ako je ima u tom obliku) ili ako je ima kao sveze voce (mada ne verujem)...?
Pitao sam u par radnji (zdr.hrana,apoteke) ali pola njih nikad nije culo za tu vocku...,pa ako neko zna gde tacno ima u Bgd-u da se pazari...
naime,tu vocku i ja trazim vec neko vreme,u BGD-u ima u jednom marketu(ja zaista nznm kako se zove,ni gde se nalazi,s obzirom da mi tetka dobavlja to),a takodje znam da je imala u nekoj kataloskoj prodaju da se naruci biljka(potrazi na netu,sigurno ces naci)
Ivanna Kraljica napisao:naime,tu vocku i ja trazim vec neko vreme,u BGD-u ima u jednom marketu(ja zaista nznm kako se zove,ni gde se nalazi,s obzirom da mi tetka dobavlja to),a takodje znam da je imala u nekoj kataloskoj prodaju da se naruci biljka(potrazi na netu,sigurno ces naci)
e pa pogresnu osobu pitas za ukus,ja volim kiselo,meni je ono kao visnja(a izjavila sam da je visnja slatka),tako da mi ne veruj na rec.
ae cim je nadjem pitacu je,msm da je otisla na more