GD100
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm
Ako se ne varam to je ono "svemoguce chudo" kako videh dok su ga, cini mi se, reklamirali u emisiji Grand show?
E ovako, ja nisam imala iskustva sa tim lekom (pomocnim lekovitim sredstvom) ali sa stanovishtva zdravog razuma, lek, koji se reklamira u emisijama karaktera kakvog je gore navedena emisija, ne moze biti dobar. Moze biti samo neko uzimanje para od nesrecnih ljudi koji vishe nemaju izlaza pa uzimaju sve shto dodje pod ruku. Jel vam treba za podizanje imuniteta?
E ovako, ja nisam imala iskustva sa tim lekom (pomocnim lekovitim sredstvom) ali sa stanovishtva zdravog razuma, lek, koji se reklamira u emisijama karaktera kakvog je gore navedena emisija, ne moze biti dobar. Moze biti samo neko uzimanje para od nesrecnih ljudi koji vishe nemaju izlaza pa uzimaju sve shto dodje pod ruku. Jel vam treba za podizanje imuniteta?
PA DA DAM I JA KOMENTAR!NIJE U PITANJU SAMO EMISIJA I NJEN KARAKTER VEC I LOGIKA!TESKO JE POVEROVATI DA POSTOJI UNIVERZALAN LEK ZA SVE!MOGUCE JE DA UTICE NA JACANJE IMUNOG SISTEMA ALI U TU SVRHU SE MOGU KORISTITI I DRUGI PREPARATI!IZ PRAKSE ZNAM DA POVOLJNE REZULTATE DAJE I "PROTEKTIN" KOJI RADI ZDRAVLJE LESKOVAC.NE ZNAM KOG JE SASTAVA PREPARAT O KOME PRICATE ALI AKO JE KINESKA MEDICINA U PITANJU,NISAM BAS SIGURNA U KVALITET.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm
Znam kako vam je. Pokusajte sa Tahebom (cini mi se da se tako zove) ja sam ga davno koristila, i nikakve shtetnosti od citostatika nisam imala (krvna slika mi ni jednom nije pala) ali ja sam pored njega koristila i brojne druge stvari, npr sokove od svega i svachega, neogranichene kolichine chaja od zhare itd. Sve najbolje!
Re: GD100
Ako zelis mozes da probas,dejstvo kapsula je to da:ktdr napisao:Da li neko može da mi da savet u vezi ovog leka- GD100?
Usporava razvoj tumora i sirenje kancerogenih celija
Sluze kao dodatak lecenju tokom zracenja i hemoterapije
Umanjuju nezeljena dejstva kao i sto su zamor,gubitak apetita i rizik od infekcija.
Sluzi kao dodatak terapiji hepatitisa B i C
Brane jetru od virusnih infekcija
Sprecava ostecenje i podstice regeneraciju celija jetre
Sprecava ostecenje krvnih sudova
Regulise nivo secera u krvi kod tesko kontrolisanog dijabetesa
I jos mnogo toga,kosta oko 7500 hiljada.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cao, moja mama je koristila. Pila je jednu dnevno. Nije pokazalo neke rezultate. Za vreme dok je pila cak mi se cini da je bila i bolesnija.
Ja sam prvi za isprobavanje cudotvornog leka. Ali, mojoj mami ipak nije pomogao... Ili mozda je trebala da pije vecu dozu, ili je mozda nesto bilo u kontradikciji od ostatka lekova koje je pila, jer inace ima stalnu terapiju...
Probaj, probaj...
Ja mislim da neces pogresiti ako probas... Covek ipak treba prici necemu bez predrasuda i sa pozitivnim stavom. Ja mislim da ne bi badava toliko kostao da ne pomaze...
Poz!
Ja sam prvi za isprobavanje cudotvornog leka. Ali, mojoj mami ipak nije pomogao... Ili mozda je trebala da pije vecu dozu, ili je mozda nesto bilo u kontradikciji od ostatka lekova koje je pila, jer inace ima stalnu terapiju...
Probaj, probaj...
Ja mislim da neces pogresiti ako probas... Covek ipak treba prici necemu bez predrasuda i sa pozitivnim stavom. Ja mislim da ne bi badava toliko kostao da ne pomaze...
Poz!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 2:10 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja mislim da nista na svetu ne moze da povratiti zdravlje. Osim nekoliko stvari koje ga pokrecu. To su radost, cist vazduh, cista voda, zdrava hrana,sport.... Jedan preparat se moze koristiti neko vreme, ali moze pomoci samo ako se covek promeni, svoje navike, nacin razmisljanja.... Mislim da vise stete ima od rasprava da li treba kupiti lek. I da lek sigurno ima dobre osobine koje mozda i ne vrede toliko novca, i da mozda na kraju krajeva i treba probati. I, ako neko veruje da bi mu bas to pomoglo, vise ce biti stete da se ubedjujete sa njim ili raspravljate, nego sto biste mu dali novac za to...
I ja imam slicno iskustvo sa mojom mamom
I ja imam slicno iskustvo sa mojom mamom

Gd100 nije lek
Gd 100 nije lek za maligna obolenja, vec dijetetski suplement.
Posetite sajt gd100.net, a najavljen je popust od 30% do marta 2008.
Cena bi trebalo da bude oko 4,800 dinara.
Posetite sajt gd100.net, a najavljen je popust od 30% do marta 2008.
Cena bi trebalo da bude oko 4,800 dinara.