Gangrena u nozi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 03, 2013 8:52 pm
Gangrena u nozi
pozdrav... zabrinuta sam za svog dedu koji nije bas star on ima 60 godina a jako je bolestan imao je 4 mozdranih udara,srcani infrak,operisao je krvne sudove,ima vodu a u novembru prosle godine je dobio gangrenu u levoj nozi zatim je operisan amputirali su mu nogu rana mu nikako nije zarastala zato sto mu se secer podizao na nervnoj bazi svremena na vreme zatim su mu amputirali nogu po drugi put takodje rana nije zarastala pa su mu isekli jos 10 cm a pre dva dana su mu je isekli jos 10 cm.lekari kazu ako mu i ovog puta ne bude bolje da je moguce da mu se gangrena pojavila u predelu stomaka i da tu vise nema leka a i ako nije to nego smeta secer da bih ta rana zarasla lekari govore da budemo srecni i ako ostane ziv i takav kakav jeste do sad, jer mu leka nema.pa me zanima vase misljenje o svemu tome? u srbiji su jako ne odgovorni lekari cim su se usudili da coveka sa amputiranom noga puste da ide kuci samo nedelju dana posle operacije tako da sam resila da ne obracam paznju na njihove informacije nego da se informisem putem neta...ja se nadam da cu dobiti odgovor u najskorijem vremenu i zahvaljujem se unapred.
Re: Gangrena u nozi
Бојим се да је мало касно. Да се сетио да поведе рачуна о себи пре двадесет година, била би друга ситуација.
Да ли је могуће да му нису дали инсулин ако већ има проблеме са шећером?!
На рану (поред ране) можеш да ставиш један или више јаких магнета. Они ће помоћи у зарастању ране, али њему је крвоток веома много оштећен...
Да ли је могуће да му нису дали инсулин ако већ има проблеме са шећером?!
На рану (поред ране) можеш да ставиш један или више јаких магнета. Они ће помоћи у зарастању ране, али њему је крвоток веома много оштећен...
-
- Novi član
ne razumem se bas najbolje tako da ne znam o kakvim magnetima govorite pa ako mozete da mi malo bolje objasnite...?
Магнет као магнет, само да није слаб као магнети са разних украса или да није мали као они на којекаквом накиту. Можеш да погледаш на мом сајту шта сам писао о утицају сталног магнетног поља на организам, нарочито под Магнетно поље и Зглобови (Савети, Здравље,...).
Потребан ти је један или више оваквих магнета (зависно од величине ране):
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::245.html
Шта би са инсулином?
Потребан ти је један или више оваквих магнета (зависно од величине ране):
- http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::245.html
Шта би са инсулином?
-
- Novi član
lekari kazu da nije za insulin zato sto se kod njega secer povecava samo na nervnoj bazi a nije hronicna bolest.
У том случају шећер не може да буде узрок проблема са зарастањем ране јер се само повремено јавља - осим код хронично глупих лекара.Milica2013 napisao:lekari kazu da nije za insulin zato sto se kod njega secer povecava samo na nervnoj bazi a nije hronicna bolest.
-
- Novi član
ljudi jel odgovara ovde doktor na pitanja ili ne????