Gangrena creva
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 8:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Gangrena creva
Vec duze vremena pokusavam da nadjem odgovore na moja pitanja u vezi ove bolesti, ali jos uvek nista. Nadam se da cete mi vi pomoci! Pre 3 god sam dobila jake bolove u stomaku, posle 4h bolovi su bili toliko jaki da sam izgubila svest. Pet dana sam lezala u bolnici bez svesti pod lekovima i infuzijama dok na kraju nisu na skaneru videli da mi je , odprilike 10cm creva potpuno trulo. pre toga sam bila jako mrsava i pila lekove protiv anoreksije . Od tada imam puno problema sa varenjem ,nadimanjem, ne podnosim tesku hranu. Imam i cir na zeludcu, jos pre operacije. Molila bih vas da mi kazete nesto o ovoj bolesti, da li je moguce da mi se ponovo desi i kako mogu da specim? Stomak mi je ostao ogroman posle operacije iako sam mrsva, da li je to zbog creva i da li mogu da se vrate u normalno stanje ili cu uvek ostati naduvena??? HVALA VAM UNAPRED
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala Bogu da su otkrili i operisali te, jer to je toliko opasna bolest da se od nje moze brzo i mucno umreti. Gangrena creva nastaje recimo od tromba koji se zaglavi u nekom od krvnih sudova koja ishranjuju crevo. Mislim da moze takodje nastati od nekih podmuklih parazita koji se dugotrajno i neprestano razvijaju u odredjenom delu creva mada mi nista ne pada na pamet. Velik stomak moze da znaci da hrana ne izlazi dovoljno kroz anus ili da postoji nagomilavanje vode u organizmu na primer. Osim toga ne znam sta bi moglo biti, ali nesto sigurno jeste.
Moras se ponovo pregledati i snimati sto pre to bolje.
Pozdrav!
Moras se ponovo pregledati i snimati sto pre to bolje.
Pozdrav!