Zelim da mi neko donira bespatno fotelju ili neku meku udobnu stolicu! Godinama unazad provodim vecinu vremena sedeci na ovoj tvrdoj stolici ,za racunarom, ciji je naslon nije podesen normalno pa sam stalno pogrbljen, kicma mi se krivi, unutrasnji organi postaju nagnjeceni i sve to utice na moje sveukupno zdravlje, bioenergetsku stabilnost i pravac zivotnog uspeha. Ova stolica je i malo visoka za polozaj stola, i kompa, a poraste i kad stavim neke podmetace jastucice da mi bude udobnije za zadnjicu. Imao sam i problema sa probavom i ovom drugom stolicom tvrdom, mozda i zbog toga. Bojim se da me taj bol u dupetu ne pretvori i u homosa, ccc. Takodje mislim da je ovo veci drustveni problem, i ceo skolski sistem je napravljen da bi se mucila deca zbog sedenja na tvrdim stolicama u skolama, nastaju probelmi, kao da je sve deo plana internacionalne zavere gej lobija. Secam se davno dok sam ja pohadjao te skole, drvene stolice su me iritirale, jedva cekao da pobegnem iz tog zatvrorskog sistema, koji kao da je bizarno zasnovan na torturi i silovanju dece.. profesori uzivaju u mucenju pored nepotrebnih lekcija i svega drugog. Ne znam da li se nesto promenilo u ovo novo vreme, i uvedene normalne udobne stolice.
Zbog zauzetosti poslom nemam vremena za sajtove, ni da idem napolje da trazim jeftine stolice, zato mislim da bi neko to drugi trebao da uradi za mene, sad se ja pitam da li postoji neko ko bi mi nabavio tu udobnu fotelju, ili su svi u zdravstvu zavisni od farmaceutske industrije i zeljni sto vise bolesnih i nezadovoljnih ljudi?!
Zamislite samo koliki bi budzet drzava ustedela kad bi donirala besplatne fotelje, svima, stopa nasilja i kriminala bi opala, jer ljudi mrze da sede, ako nije nesto udobno kao krevet. Jesam jedno vreme koristio krevet za rad na kompu, ali sam onda imao problem sa zaspavanjem.. jer sednem/ legnem/zaspem.
Ovo trazim jer bi se time ustedelo na lecenjima i uzrocno posledicnim efektima koji neudobno sedenje izaziva u drustvu.
NIsam ni debeo da ne osecam bol i u butinama i zadnjici kad dugo sedim, ali problem kicme i protoka krvi je opasniji, trazio sam ja na nekim sajtovima malo nseto, ali ono sto sam nalazio , ne odgovara mi nekako a oni koji zive samnom ne zele da mi pomognu jer su nesvesni tezine problema udobnog kucnog okruzenja, a imam jos novih zahteva trebace mi i novi krevet i drugi kucni predemti, biljke itd, sve u cilju boljeg zdravlja nacije, avremenski sam limitiran.
Ja sam kralj i zelim svoj tron da mi je udoban. Sad se ja pitam da li postoji neko ko bi mi nabavio tu udobnu stolicu za mene, moze i do onog dvora na tv-u da ode i otme tron, a moze i ona vreca ako visina odgovara, moze i fotelja sa ugradjenim friziderom i wc soljom, i cesmom... da ne moram da ustajem cesto, ali necu da preterujem, jer su skupe verovatno.. U redu iako sam rekao besplatno.. mozda izdvojim neku kintu, ako mi se bas svidi, zato mi posaljite slike i visinu sedista.
I da napomenem, ovo jeste vezano za zdravlje i preventivu, mogao sam negde drugo da trazim pomoc ili da dajem oglas, ali valjda su doktori dobri ljudi, obracam se doktorskoj vrsti ljudi najpre ( a mogu i slucajni posetioci sajta) koji bolje da sprece nego da lece, I treba mi nova nekoriscena fotelja/stolica ( i par boja koje ne bih uzeo) su jedini uslovi, tako ako neko zeli da to ucini, neka me kontaktira ovde ili na pp, ucinice humano delo, jer ja sam ja i bogovi ce vam biti zahvalni, i ovo ne bih ni pisao da ne sedim danas vec 7 sati za kompom, morao sam da jaucem za spasom )
Fotelja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA