fobija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
arhandjel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 28, 2013 9:42 pm

fobija

Post od arhandjel »

od malena imam fobiju od krvi,znaci cim vidim rex,ili cujem samo tu rec osecam se malaksalo,ja msm da je to jer sam bukvalno od malih nogu isao po doktorima i vadio krv,a to je trauma za malo dete,a mislim to jer kada samo pipnem venu osecam malaksalost i kao da cu se onesvestiti.ALI kada recimo merim puls putem arterije na vratu nemam tih problema,mogu 5 sati da provedem u tom polozaju i da osecam kako mi kuca srce.posto se krv vadi iz vene ja kontam da je zbog toga prob,jer krv nisam vadio iz arterije :P tako da sam povezao 2+2.sada da li postoji neki nacin da se resim ovoga jako je iritantno,ali JAKO.hoce li pomoci psihijatri i ta sranja?

hvala unapred.

btw koja je razlika izmedju psihoipate i sociopate?
jer ja sam sociopata u neku ruku :P
i to je ustanovljeno od strane nekog psihijatra.pa reko da vidim sta je gore od ta dva.
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: fobija

Post od Jelisej »

Psihijatar bi trebao da pomogne.

Psihopata je gori; barem po okolinu. Sociopate se bolje kontrolisu od psihopata i zapravo su mnogo proracunatiji i organizovaniji, nesto manje su skloni nasilju i znaju bolje kako da se uklope u drustvo- a zapravo ni jedni ni drugi nemaju "prave" osecaje prema drugima vec glumataju sarm.
Odgovori