fleka ispod nosa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
fleka ispod nosa
Interesuje me da li fleka ispod nosa moze da ukaze na nesto,tj. da li organizam nesto porucuje?Mojoj mami(49godina)se pojavila takva fleka,ona je probala da je izbeli,ali nista,malo se i povecala.U jednoj knjizi sam procitala(abc zdravlja i zdrave ishrane) da fleka ispod nosa moze da bude znak oboljenja materice.Sta sad,ignorisati fleku,pokusati izbeliti ili ? Bila je kod dermatologa i on je poceo da eksperimentise,probacemo sa ovom kremom,ako ne uspe,onda sa drugom i tako...Cak joj je dao neku mast za gljivice.Moram priznati da mi nije svejedno jer letos je tata operisao tumor na debelom crevu,sada ide na terapije,a smatram da su njegovi simptomi mogli ukazati na takvo oboljenje i pre.O tumoru na debelom crevu cu pisati u sledecim porukama,jer tu imam tek milion pitanja. Dakle,fleka ispod nosa?
Ovako,na nevidjeno,moze biti chloasma(hloasma),kozmetski defekat uslovljen produkcijom MSH hormona hipofize.
Cesto se javlja kod trudnica,ali i kod zena u klimakterijumu,pri hormonskim poremecajima u vezi oboljenja jajnika i materice.Moze se javiti i kod osoba cija je jetra obolela.
Postoje brojni kozmeticki preparati pomocu kojih se koza boji(tonira),pa se preporucuje kao resenje u slucajevima koji ne reaguju na metode izbeljivanja koze(rastvor 3% hidrogena ali se povoljan efekat retko postie).
Cesto se javlja kod trudnica,ali i kod zena u klimakterijumu,pri hormonskim poremecajima u vezi oboljenja jajnika i materice.Moze se javiti i kod osoba cija je jetra obolela.
Postoje brojni kozmeticki preparati pomocu kojih se koza boji(tonira),pa se preporucuje kao resenje u slucajevima koji ne reaguju na metode izbeljivanja koze(rastvor 3% hidrogena ali se povoljan efekat retko postie).
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hvala
HVALA, MARTAT
Mama ce otici kod ginekologa,iako je i do sad isla redovno. Sigurna sam da nijedan bol ne treba zanemariti,naravno ne preterivati pa za svaku sitnicu se tripovati.Ali isto tako vise citati i upoznavati svoje telo.
Mama ce otici kod ginekologa,iako je i do sad isla redovno. Sigurna sam da nijedan bol ne treba zanemariti,naravno ne preterivati pa za svaku sitnicu se tripovati.Ali isto tako vise citati i upoznavati svoje telo.