fleka na bradavici

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
5kuLL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 21, 2013 8:34 pm

fleka na bradavici

Post od 5kuLL »

Pozdrav svima, ovo mi je prvi post. Imam mali problem, molio bih vas za pomoc:

Od rođenja oko bradavice imam jednu fleku, da tako kažem, crvenilo kružnog oblika. Mojim roditeljima je još tadašnji doktor rekao(te davne 1992. god.) da će se to vremenom povući, medjutim evo imam 21. ta fleka je samo izbledela, u bolnici u mom gradu potrebno je 1h vremena da dodjes na red kod lekara opšte prakse pa nisam hteo da se tumbam po bolnicama, a i ovo nije neka prevelika bolest ali mi je opet sa druge strane neprijatno kada treba da se skinem, na bazenu, pred devojkom itd.
to danas izgleda ovako:
Slika
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: fleka na bradavici

Post od aa_aca »

Да ли је та флека увек исте величине и боје? Да ли те сврби или шта друго?
5kuLL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 21, 2013 8:34 pm

Post od 5kuLL »

Uvek je iste velicine , malo izbledela, postaje boja kože ali mnogo sporo.
Ne boli me, ne svrbi me i nikad me nije bolelo ili svrbelo. Koža je tu malo mekša i to je sve.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е онда немам идеју шта би могло да буде. :-?
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Post od andrejica »

Ako od rodjenja imas to i ne menja se, onda je moguce da je to "majcin znak" kako ga nazivaju. To su obicno mesta na telu koja su tamnija, svetlija od ostalih delova koze, od rodjenja su sa nama, a i bice tu do kraja zivota.
E sad ako pitas za uzrok ili uopste nastanak tih "majcinih znakova" to je mit, neki kazu da kad smo bili u majcinom stomaku ona se mozda pocesala, lupila se, pala je ne daj Boze, neko je bocnuo, uplasila se i slicno, pa s obzirom na polozajem bebe u stomaku, tu ostaje pecat.

Nije to nista strasno. Ja imam na guzici pecat jer je tata mamu lupio po guzici kad je bila trudna :D Eto jednog mita :D

Nemas razloga da te bude sramota. Takav si se rodio, to nije bolest, infekcija ili bilo sta drugo cega se trebas stideti.
Uzgled, nije nista ruzno ili alarmantno. Ja cak ne bih ni obazila da te vidim na bazenu :wink:
Odgovori