Fizioterapija problem sa ramenom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 18, 2017 8:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Fizioterapija problem sa ramenom
Ranije sam bio aktivan i imao "zdrava" ramena. imam 21god . bio sam u formi i treningu do pocetka fakulteta do pre 2 godine... do tad nisam znao sta je knjiga i kad je poceo fax morao sam da ucim za trojicu ...naravno tada sam "pauzirao" sa teretanom...medjutim inercija vamo tamo... verujem da sam se iskrivio tj iskrivio ramena od sedenja.sad mi je faxa preko glave i pokusavam da se vratim sportu..vec duze vreme imam sledeci problem : raznorazna krckanja u ramenima ...al ne kao kad se pucaju prsti nego kao da mi neke tetive preskacu preko kostiju..to mi najvise smeta kad pokusavam da radim zgibove. posto recimo mogu 5 zgibova , prva 3 odradim nema krckanja onda zadnja 2 kad se "pomucim" u polozaju kad mi laktovi budu po 90 stepeni se oseti u desnom ramenu mi kao nesto preskoci... ne boli ali se oseca cudno i neprijatno...kako da se toga resim i zasto je samo u desnom a ne u levom? takodje kad igram kosarku i kad skocim sa desnom rukom u vis pri padu tj kad spustam ruku preskoci....nest kao na youtubeu sam kucao i ovako nest: superspinatis, rounded shoulder, broken shoulder i onda krecu sa gumama i lopticama da se masiraju koje nit imam nit imam para nit zivaca za to ...nesto konkretno ? hvaala i pozdrav
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Fizioterapija problem sa ramenom
А да пробаш да се разгибаш и загрејеш пре активности? Можда имаш и таложење млечне киселине.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 18, 2017 8:31 pm
A cemu to gubljenje '' a da probas istezanje'' ko da su svi koji prvi put ovde postuju retardi sta..malo postovanja molicu..da ponovim sam Sam dao dijagnoozu sebi preskakanke tetive bicepsa preko humerusa.. Ali kako to da sredim? Molim negative ljude da ne odgovaraju
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Има ретарда али не знам због чега се препознајеш када мој текст уопште није потцењивачки.
Иначе ако си сигуран да ти тетива прескаче онда треба да одеш код костоломца. Или да се загрејеш и разгибаш, како хоћеш. Мада некима би пала на памет и операција.
Иначе ако си сигуран да ти тетива прескаче онда треба да одеш код костоломца. Или да се загрејеш и разгибаш, како хоћеш. Мада некима би пала на памет и операција.