FISURA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 10:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
FISURA
molim vas lepo mišljenje kako lečiti fisuru u rektumu nastala je nakon porodjaja i traje već 5.meseci uz konstatno krvarenje i bolova!koje lekove da koristim?do sada korišćeni lekovi:FAKTUM(nije pomoglo),nifedipin mast 0,3%(trenutno koristim) unapred zahvalna
Ja se s tim mucim vec godinu dana ravno, mazala sam svim mogucim mastima, najvise mi pomaze Hadensa, mada nisam videla da je ima kupiti u Srbiji. Veoma mi je pomogla i neka nemacka krema sa nevenom, u maloj kutijici, kao krema za lice (i tako je lepa, hidratantna i narandzasta), ali strogo mora da se vodi racuna o stolici, tj. "protoku", jer je dovoljno da ti se jednom omakne cvrsta hrana i da ponovo povredis fisuru, pa sve ispocetka. Izgleda da se mora operisati, ali ja sve odlazem vec godinu dana, sad trenutno odlazem zbog odmora 
Usput bih molila da mi neko odgovori gde je najbezbednije operisati fisuru, jer privatne ordinacije traze 800 eur za takvu operaciju.

Usput bih molila da mi neko odgovori gde je najbezbednije operisati fisuru, jer privatne ordinacije traze 800 eur za takvu operaciju.
Fisura
Htela sam samo da preporucim drugima da probaju mast za fisure koju pravi Apoteka Ivancic, koristila sam je 3 meseca, i sad mi je mnogo, mnogo bolje...skoro da mogu da kazem da je fisura prosla...jos uvek se oseca pod prstima, ali vise nemam bolove ni krvarenje (vec odavno, jos i pre te masti).
Eto, mozda nekom pomogne i vise, jer sam citala da je ta mast na bazi nitroglicerina, i deluje na krvni pritisak, a uspesnost je nekih 47%.
Mozda se ipak moze izbeci operacija...
Eto, mozda nekom pomogne i vise, jer sam citala da je ta mast na bazi nitroglicerina, i deluje na krvni pritisak, a uspesnost je nekih 47%.
Mozda se ipak moze izbeci operacija...