fimoza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Zoro001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 11:57 pm

fimoza

Post od Zoro001 »

imam 25god i problem sa fimozom, tj. nemogu potpuno da prevlacim kozicu preko glavica, da li mogu vezbe da pomognu, probao sam ali nema efekta, a blam me je da idem kod urologa zbog godina, :cry: ostavila me cura kada sam pokusao da joj objasnim nazvala me cudakom, stalo mi je do nje, ali nije ocito imala razumevanja za ovaj problem sadasnice. :(
recite mi da li vezbe mogu da pomognu u mom slucaju i sta da radim?
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 12:12 am

Re: fimoza

Post od IvanaNS »

To nije nista strasno samo si trebao resiti mnogo ranije,cak dok si bio mali....Nisi cudak ,moras kod urologa ,nemoj da te je blam ,nece biti nista strasno a tebi ce laknuti.Vezbe ti sada ne mogu pomoci ,imas dosta godina.A ta cura sto te ostavila zbog toga nije za tebe kada te ne razume.Nemoj da se bojis i pravac kod urologa ,videces resices za cas.Srecno....
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: fimoza

Post od Dr011 »

tako je, ako si probao sa vezbom i ne pomaze onda je jedino resenje cirkumcizija (obrezivanje)...jedna kratka i laka intervecnija u lokalnoj anesteziji koja traje pola sata...ne treba da te bude blam, godine nisu problem, resavaju to i stariji od tebe, ali ti nemoj da dozvolis da to i dalje bespotrebno trpis kad se vec moze jednostavno i brzo resiti, zasto bi sebi uskracivao uzivanje, samo treba da se javis urologu, pa ucini to sto pre :)
Odgovori