recite mi da li vezbe mogu da pomognu u mom slucaju i sta da radim?
fimoza
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
fimoza
imam 25god i problem sa fimozom, tj. nemogu potpuno da prevlacim kozicu preko glavica, da li mogu vezbe da pomognu, probao sam ali nema efekta, a blam me je da idem kod urologa zbog godina,
ostavila me cura kada sam pokusao da joj objasnim nazvala me cudakom, stalo mi je do nje, ali nije ocito imala razumevanja za ovaj problem sadasnice. 
Re: fimoza
To nije nista strasno samo si trebao resiti mnogo ranije,cak dok si bio mali....Nisi cudak ,moras kod urologa ,nemoj da te je blam ,nece biti nista strasno a tebi ce laknuti.Vezbe ti sada ne mogu pomoci ,imas dosta godina.A ta cura sto te ostavila zbog toga nije za tebe kada te ne razume.Nemoj da se bojis i pravac kod urologa ,videces resices za cas.Srecno....
Re: fimoza
tako je, ako si probao sa vezbom i ne pomaze onda je jedino resenje cirkumcizija (obrezivanje)...jedna kratka i laka intervecnija u lokalnoj anesteziji koja traje pola sata...ne treba da te bude blam, godine nisu problem, resavaju to i stariji od tebe, ali ti nemoj da dozvolis da to i dalje bespotrebno trpis kad se vec moze jednostavno i brzo resiti, zasto bi sebi uskracivao uzivanje, samo treba da se javis urologu, pa ucini to sto pre