Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Zanima me sve sto mi mozete reci o fimozi (da li je jedini nacin lecenja operacija i da li se pri tome uklanja celokupna kozica ili se samo prosiruje, da li se izvodi u lokalnoj anesteziji, gde se moze obaviti, koliko traje oporavak kao i kolika je okvirna cena operacije u privatnim klinikama)
postovani prijatelji pretpostavljam da imate vise od deset godina operacija moze da se uradi u lokalnoj i opstoj anesteziji,oporavak traje desetak dana uz minimalne komplikacije
Ja sam odradio operaciju u studentskoj poliklinici. Izvodi se u lokalnoj anesteziji i par sati kasnije mozete kuci.
Ako imate pitanja posaljite na [email protected]
Obrezivanje nije jedini način liječenja fimoze.Manje traumatičan zahvat je frenuloplastika gdje se napravi samo jedan rez.Nekim ljudima pomognu vježbe prevlačenja kožice.Za daljnje upute konzultirajte urologa
On 2004-01-05 23:50, Any wrote:
Obrezivanje nije jedini način liječenja fimoze.Manje traumatičan zahvat je frenuloplastika gdje se napravi samo jedan rez.Nekim ljudima pomognu vježbe prevlačenja kožice.Za daljnje upute konzultirajte urologa
Tacno! Ja sam od mog doktora dobio neku kremu i posle 10tak nedelja upotrebe fimoza je nestala... Toplo preporucujem zaobilazak operacije, ako bas nije neophodna (zbog parafimoze)!
...da li ovde ima nekoga ko bi putem email-a otvoreno pricao sa mnom o fimozi ili parafimozi?
Najbolje bi bilo ako ima iskustva u problemu, znaci ako se izlecio...
Slobodno pisi(te) na email koji sam prilozio uz registraciju!
Da li neko moze da mi kaze postoje li kod nas privatne klinike koje rade pregled i operaciju profesionalno, brzo i efikasno? Ako admini imaju nesto protiv navoda telefona istih, moze na PM ? Ako moze neko, neka napise koliko operacija otprilike moze da kosta?!