U pitanju je stara žena, 60-tak godina, koja ima:
-disajne probleme: alergije na polen, lako se zadiše, koristi ventolin pumpicu (ali nije astma, možda neki lakši oblik)
-višak kilograma, ne značajan ali ipak višak, rezultat loših navika u ishrani i manjka kretanja
-povišen pritisak (redovno pije lekove za pritisak)
-povišen očni pritisak, glaukom u najavi, bila kod očnog lekara
-redovno kontroliše šećer, koji je u normali
-ima blage reumatozne probleme sa kukovima
Sve u svemu, stara žena.
U koju banju bi bilo blagotvorno da ode, ako ne na lečenje a ono bar na odmor i uživanje u prirodi ?
Evo simptoma - preporučite mi banju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Evo simptoma - preporučite mi banju
Ja sam post. op. koristila banju Bezdan, Bezdan i banju Junakovic Prigrevica kod Apatina. Obadve imaju tople termalne vode i sve ostale trph. koje ublazuju simptome izrazene kod vase "stare zene".
Ralika je u tome sto Bezdanska banja lici malkice na bolnicke usluge. Junakovic banja je konfornija i za soc. osiguranike, a pirvatni imaju zaista odlican smestaj. Hrana je ok. Toplo preporucujem obe.
Vasa stara zena i nije tako stara, znam 60-togodisnjakinje koje su jos "cigre".........
Sve u svemu nije toooliko stara.... 
Ralika je u tome sto Bezdanska banja lici malkice na bolnicke usluge. Junakovic banja je konfornija i za soc. osiguranike, a pirvatni imaju zaista odlican smestaj. Hrana je ok. Toplo preporucujem obe.
Vasa stara zena i nije tako stara, znam 60-togodisnjakinje koje su jos "cigre".........

Re: Evo simptoma - preporučite mi banju
Bump!
Hvala na predlogu. I dodao bih, nije to moja zena, ja sam mnooogo mladji. U pitanju su neki drugi rodbinski odnosi.
Hvala na predlogu. I dodao bih, nije to moja zena, ja sam mnooogo mladji. U pitanju su neki drugi rodbinski odnosi.