Interesuje me ako neko moze da mi odgovori za Esherichija Colli kako se dobija i kako se najbrze leci. Unapred zahvalna.
I dali se i kako prenosi?
Esherichija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Imas mnogo nacina infekcije. Ako je u urinarnom traktu, probaj sa cajem od bokvice. Pomaze pouzdano u kombinaciji sa antibioticima. Takodje ti kuvani komorac ili sparoge mogu pomoci!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
Postoji vise nacina dobija bakterijskih infekcija ali to nije toliko vazno koliko je bitno pravilno ih leciti.Niste rekli gde vam je izolovana E.coli.Ako je u pitanju urin vazna je i kolicina.Leci se antibioticima a za urinarnu infekciju je preporucljivo da se pije 2l caja dnevno.Antibiotike ne treba uzimati napamet vec je potrebno uraditi antibiogram
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 11:46 pm
Ovako u otpusnom pismu pise:bebab napisao:Postoji vise nacina dobija bakterijskih infekcija ali to nije toliko vazno koliko je bitno pravilno ih leciti.Niste rekli gde vam je izolovana E.coli.Ako je u pitanju urin vazna je i kolicina.Leci se antibioticima a za urinarnu infekciju je preporucljivo da se pije 2l caja dnevno.Antibiotike ne treba uzimati napamet vec je potrebno uraditi antibiogram
dijagnoza
Dg:Infectio tracti urinari N39.0
Bronchopneumonija interst. J 18.0
Inace kad sam primljena u bolnici sedimentacija mi je bila 100 i sa visokom temperaturom.
Interesuje me dali moze i moj suprug da ima istu bakteriju.
Inace u otpusnoj listi pise jos da Esherisija Coli-1000000 bakterija/ml.
molila bih da mi se pomogne ako je moguce.
Hvala unapred.
Moze i suprug da ima E.coli i trebalo bi da i on uradi pregled tj. da da urin na biohemijski pregled i urinokulturu.
Inace,lecenje je jednostavno, po antibiogramu i naravnonajbolje jeurolog da Vam kaze kojiantibiotik da pijete.
Naravno,potrebno je i da pijete dosta tecnosti,prvenstveno caj.
Kazu,a to naravno nije provereno koliko je delotvorno, da je najbolja kombinacija uva,kukuruzna svila,persun,majcina dusica,hajducka trava,kantarion i nana.Sve to u zdravoj hrani kupite po 10gr, izmesate i kuvate od te mesavine caj koji pijete.
Caj Vas nece oslobodite E ali ce u kombinaciji sa antibioticima ubrzati izlecenje infekcije
Inace,lecenje je jednostavno, po antibiogramu i naravnonajbolje jeurolog da Vam kaze kojiantibiotik da pijete.
Naravno,potrebno je i da pijete dosta tecnosti,prvenstveno caj.
Kazu,a to naravno nije provereno koliko je delotvorno, da je najbolja kombinacija uva,kukuruzna svila,persun,majcina dusica,hajducka trava,kantarion i nana.Sve to u zdravoj hrani kupite po 10gr, izmesate i kuvate od te mesavine caj koji pijete.
Caj Vas nece oslobodite E ali ce u kombinaciji sa antibioticima ubrzati izlecenje infekcije