Esherichija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Suzana Mitic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 11:46 pm

Esherichija

Post od Suzana Mitic »

Interesuje me ako neko moze da mi odgovori za Esherichija Colli kako se dobija i kako se najbrze leci. Unapred zahvalna.
I dali se i kako prenosi?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Imas mnogo nacina infekcije. Ako je u urinarnom traktu, probaj sa cajem od bokvice. Pomaze pouzdano u kombinaciji sa antibioticima. Takodje ti kuvani komorac ili sparoge mogu pomoci!
bebab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 10:24 pm

Post od bebab »

Postoji vise nacina dobija bakterijskih infekcija ali to nije toliko vazno koliko je bitno pravilno ih leciti.Niste rekli gde vam je izolovana E.coli.Ako je u pitanju urin vazna je i kolicina.Leci se antibioticima a za urinarnu infekciju je preporucljivo da se pije 2l caja dnevno.Antibiotike ne treba uzimati napamet vec je potrebno uraditi antibiogram
Suzana Mitic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 11:46 pm

Post od Suzana Mitic »

bebab napisao:Postoji vise nacina dobija bakterijskih infekcija ali to nije toliko vazno koliko je bitno pravilno ih leciti.Niste rekli gde vam je izolovana E.coli.Ako je u pitanju urin vazna je i kolicina.Leci se antibioticima a za urinarnu infekciju je preporucljivo da se pije 2l caja dnevno.Antibiotike ne treba uzimati napamet vec je potrebno uraditi antibiogram
Ovako u otpusnom pismu pise:
dijagnoza
Dg:Infectio tracti urinari N39.0
Bronchopneumonija interst. J 18.0
Inace kad sam primljena u bolnici sedimentacija mi je bila 100 i sa visokom temperaturom.
Interesuje me dali moze i moj suprug da ima istu bakteriju.
Inace u otpusnoj listi pise jos da Esherisija Coli-1000000 bakterija/ml.
molila bih da mi se pomogne ako je moguce.
Hvala unapred.
bebab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 10:24 pm

Post od bebab »

Moze i suprug da ima E.coli i trebalo bi da i on uradi pregled tj. da da urin na biohemijski pregled i urinokulturu.
Inace,lecenje je jednostavno, po antibiogramu i naravnonajbolje jeurolog da Vam kaze kojiantibiotik da pijete.
Naravno,potrebno je i da pijete dosta tecnosti,prvenstveno caj.
Kazu,a to naravno nije provereno koliko je delotvorno, da je najbolja kombinacija uva,kukuruzna svila,persun,majcina dusica,hajducka trava,kantarion i nana.Sve to u zdravoj hrani kupite po 10gr, izmesate i kuvate od te mesavine caj koji pijete.
Caj Vas nece oslobodite E ali ce u kombinaciji sa antibioticima ubrzati izlecenje infekcije
Odgovori