Esherichija coli

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Daniela973
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 3:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Esherichija coli

Post od Daniela973 »

Ova e bakterija vo mokracata.Pijam antibiotici podolgo vreme , ama bez uspeh nikako da se unisti bakterijata.Dali nekoj imal iskustvo so ovaa bakterija ? Ve molam za sovet?
momentalno rabotam greenje i klimatizacija ali mnogu me interesira i se sto e povrzano so medicina
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Probajte caj i sok od brusnice (mozete i brusnicu da grickate). Moze i Uvin caj. Ako se esherihija spusti na prihvatljivu brojku probajte da prestanete sa antibioticima i poradite na obnovi crevne flore i jacanju imuniteta.
Daniela973
Novi član
Novi član

Post od Daniela973 »

kaj mene broj na bakterii e 1000000.caj od brusnica pijam po 1 litar i uvin caj po 1 litar a zimam i aloe sirup ali mi e strav da ne pravi bakterijata problemi vo bubrezite.
momentalno rabotam greenje i klimatizacija ali mnogu me interesira i se sto e povrzano so medicina
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

Prestanite piti antibiotike, i počnite uzimati koloidno srebro, ili ovaj dodatak http://www.mms-aktivator.com/index.html

pozdrav
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Brusnicu i uvu ne treba uzimati zajedno!

Brusnica je dobra kao preventiva infekcije, jer sprecava da se bakterije zakace za zid mokracne besike. Uva je dobra kada do infekcije vec dodje, jer ubija bakterije. Uva nije efikasna u kiseloj mokraci, a brusnica upravo tako deluje, snizava pH mokrace, i zato ponistava dejstvo uve.
Daniela973
Novi član
Novi član

Post od Daniela973 »

Fala mnogu za sovetite.Mene me interesira uste nesto dali ovaa bakterija moze da napravi nekoi poseriozni problemi na bubrezite?
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Moze da napravi problem na bubrezima, zato i mora da se leci.
Prvo izlecite lekovima, pa onda sprovodite prevenivno lecenje jedno godinu-dve..... o tome je vec dosta pisano ovde....

Daniela, idite na opciju "trazi" i nacicete prilicno dugacak text (ili idite na deo Nefrologija pa procesljajte stare teme i videcete bas o ovoj temi dugacak text sa puno korisnih saveta) bas E. Coli.

svako dobro
Odgovori