Ešerihija u prostati
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 09, 2012 9:57 pm
Ešerihija u prostati
Kako se rješava ešerihija u prostati?
Re: Ešerihija u prostati
Zar nije urolog nista predlozio?
ako je ustanovljena Eserihija?
Kakvih tegoba imas?
Koliko godina imas?
Jel radjen antibiogram-jesi uzimao antibiotike ili neke druge lekove?
Kojiko dugo imas probleme sa prostatom?
Mozda bi neko i pomogao kad bi znao neke od ovih podataka?
ako je ustanovljena Eserihija?
Kakvih tegoba imas?
Koliko godina imas?
Jel radjen antibiogram-jesi uzimao antibiotike ili neke druge lekove?
Kojiko dugo imas probleme sa prostatom?
Mozda bi neko i pomogao kad bi znao neke od ovih podataka?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 09, 2012 9:57 pm
Jeste, urolog mi je predlozio antibiotike, i nista mi nisu pomogli. Vadio sam eksprimat prostate i tu je nadjena eserihija. Inace imam 43 godine i vec tri godine bolujem od ovoga.
citao sam da se esherihije tesko otarasiti bas ,,medjutim i to sam citao da je sama nestala--
Nadam se da nemas nekih vecih tegoba a kod mene nikad nisu ustanovili nista konkretno-do duse,nikad mi i nije predlagano da dajem eksprimat na analizu--valjda su zakljucili po simptomima da nema potrebe--davao sam spermu i bris i nista --meni se povremeno javlja krvava ili braonkasta sperma i malo imam grceve u delu oko prostate ili cak u samoj prostati i imao sam godinama dupli mlaz mokrace al na kraju se kao samo od sebe povuklo.
do duse--pio sam neki bugarski caj za prostatitis a i prostamol-uno---sada hvala Bogu skoro da nemam tegoba---
Nadam se da nemas nekih vecih tegoba a kod mene nikad nisu ustanovili nista konkretno-do duse,nikad mi i nije predlagano da dajem eksprimat na analizu--valjda su zakljucili po simptomima da nema potrebe--davao sam spermu i bris i nista --meni se povremeno javlja krvava ili braonkasta sperma i malo imam grceve u delu oko prostate ili cak u samoj prostati i imao sam godinama dupli mlaz mokrace al na kraju se kao samo od sebe povuklo.
do duse--pio sam neki bugarski caj za prostatitis a i prostamol-uno---sada hvala Bogu skoro da nemam tegoba---
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Probajte cajeve josip Pancic i kapsule za infekciju urinarnog trakta!
Izbacite proste secere iz ishrane, skrobom bogate namirnice, alkohol, cigarete.
Izbacite proste secere iz ishrane, skrobom bogate namirnice, alkohol, cigarete.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 27, 2012 8:53 pm
no prescription drugs online * SPAM * xtz energy booster online
Eu tomei perfeitamente o prazer
Health information technology, electronic medical records, and electronic prescriptions are but three examples of how technology is changing the health care sector. XTZ party pill reports; Legal pills for sex; Pep Pills * SPAM *; Mello Man; ... Tnt pills act as http://www.evroshipping.com/products/xt ... oster).htm natural energy boosters that ensure your party rages on and on. Information on departments, faculty, facilities, medical education, admissions and related health resources.
G'evening
Health information technology, electronic medical records, and electronic prescriptions are but three examples of how technology is changing the health care sector. XTZ party pill reports; Legal pills for sex; Pep Pills * SPAM *; Mello Man; ... Tnt pills act as http://www.evroshipping.com/products/xt ... oster).htm natural energy boosters that ensure your party rages on and on. Information on departments, faculty, facilities, medical education, admissions and related health resources.
G'evening