Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam problem,moja sestra,ima 5 godina ima eserihiju koli jos od druge godine.mirovala je do sada i kada je ustala urinirila je i bilo je krvi.pije prolom vodu svaki dan jede brusnicu i opet se pojavila.da li neko moze da mi pomogne da mi nesto peredlozi.
Imala sam isto problem sa Escherichia coli...tokom cijele noci sam urinirala i kada god bi urinirala bilo je krvi, bio je jaki bol kao da eksere uriniram...to jutro odmah sam kontaktirala svoju doktoricu i ustanovili da je Escherichia coli. Propisali su mi posebne antibiotike za to, sada se tacno ne sjecam koje su bile... i naravno pila sam dosta caja o brusnice koji sam posebno kupila u apoteci...to je bio prirodni caj sa komadima brusnice, bio je jako skup ali mi je pomogao...nakon terapije otisla sam na kontrolu i rezultati su bili super i do dan danas nije mi se vise nikada javila....
Prije svega toga koristila sam i jako cesto puno gelove za intimnu njegu, sto su mi narusili moj PH i naravno bakterija je ucinila svoje...od tada cak peglam i donji ves jer i ja taj nacin ubijem bakterije...
Potrebno je uraditi urinokulturu i pratiti upute lijecnika, nikako ne lijeciti se na svoju ruku...