Eserihija koli u brisu jezika ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Eserihija koli u brisu jezika ?

Post od miikii22 »

Pozdrav
Vec duze vreme imam problem sa zdahom , isao sam kod dosta doktora , zubi su u redu , zeludac je uredui krajnici isto nisu za operaciju ..Tako vise puta dok nisam dosao do doktorice koja je videvsi jezik rekla da nesto tu ima i poslala me na bris jezika zdrela .Kada sam izvadio bris pisalo je cak 50 % eserihija koli ... Posto sam morao ponovo kod mog doktora opste prakse poneo sam ovaj nalaz ..Tamo doziveo jako napreijatnu situaciju bilo je vise njih u prostoriji i videvsi onaj nalaz sa cudjenjem je geldala kako ovo moze da se nadje u usnoj duplji , ovo je nemoguce inace je samo u urinalnim deolovima ..Jako mi je bilo neprijatno ali prepisala mi je neke tablete koje sam ispio i sada opet treba da odem da vadim bris ali ne znam kako da odem opet tamo posle takve neprijatnosti :S Pa cu oviuh dana nekako privatno naci da izvadim bris jezika i zdrela :S Pa me zanima kakva su vasa iskustva sa tim , citao sam po netu ali uglavnom pise za ovu bakteriju isto za urinalne delove :S Malo sam zbrinut :/ Izvinjavam se ako vec ima slicna tema ali nisam mogao da nadjem i neku pomoc ili kako da se ponasam :s Ne znam ni kako se prenosi i kako ovo na mom jeziku :( Slika
Odgovori