Eritrofobija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 20, 2014 9:01 pm
Eritrofobija
Pozdrav, imam 19 godina, studiram i imam problem sto se u svakoj glupoj situaciji zacrvenim, cak i na banalne stvari, prilikom razgovora, bilo sa profesorom bilo sa nekom devojkom i to me mnogo mnogo nervira, ne znam sta vise da radim, mnogo mi smeta, imate li neki savet ?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Eritrofobija
Ништа не можеш да промениш. Како године буду пролазиле постајаћеш све сигурнији у себе и опуштенији па ће проблем полако да нестане.
Шта студираш и где?
Шта студираш и где?
-
- Novi član
Studiram komunikologiju, sto je vezano za nastupe, uopste razgovor, a s mojim problemom, to je veoma tesko.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па како то да коментаришем? Уписао си оно што ти смета. То је као да је неко са слабим леђима отишао да буде рудар. Сада може да промени посао или да почне да се бави билдовањем како би ојачао.
Преостаје ти или да промениш факултет или да порадиш на свом "проблему". Не знам да ли можеш да чекаш да проблем прође са годинама јер кажеш да ти смета због професионалне оријентације. Можда да одеш до неког психолога или тако нешто?
Преостаје ти или да промениш факултет или да порадиш на свом "проблему". Не знам да ли можеш да чекаш да проблем прође са годинама јер кажеш да ти смета због професионалне оријентације. Можда да одеш до неког психолога или тако нешто?
-
- Novi član
Upisao sam oni što volim, volim dosta da pišem, i imam dobru kunikqciju, inače nisam ni znao da će toliko da m smeta, znam da mi je u srednjoj školi, bilo isto tako neprijatno, dok nisam upoznao društvo, profesore, valjda ce sve to da prođe kad se budem naviko.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма само се опусти. Можда има неке литературе о томе како превазићи проблем.
-
- Novi član
Hvala puno na odgovoru, potrudicu se koliko mogu, inace nemam taj problem dok razgovaram s nekim, samo kad mi je neprijatno.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма шта те брига; немој да ти је непријатно.