Imam problem sa erektilnom disfunkcijom i nisam siguran da li je psiholoske ili fizicke prirode. Mislio sam da uradim analize krvi i nivoa testosterona pa sa tim da odem kod specijaliste. Imam par pitanja:
1) Planirao sam da uradim analize krvi i nivoa testosterona ali nisam siguran koji testosteron da testiram za ovaj moj problem jer imaju 3 testa - Testosteron, Dihidrotestosteron i slobodni testosteron. Analize nisu bas jeftine pa ne bih radio testove koji nisu potrebni
2) Ako mi analize bude dobre da li otici kod urologa ili psihoterapeuta/seksologa?
Erektilna disfunkcija i analize
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Erektilna disfunkcija i analize
Druze, i ja tako volim da 'trcim pred rudu' pa da sam radim testove pa da idem kod lekara. Zasto ne bi kod opste prakse otisao, ispricao joj prici, a ona ce te zakazati kod urologa ili ce te i sama poslati na potrebne analize pa sa njima kod specijaliste. Sto da lupas glavu? Ili odes privatno u neku polikliniki gde imaju razne pakete pregleda pa vidi da se iskombinujes.. Prvo urolog, pa od njega dalje. Bar bih ja tako.. Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 23, 2019 12:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Erektilna disfunkcija i analize
I mislio sam da radim u privatnoj klinici. Guglao sam i nasao 'Polimedic' kliniku i mislio sam da zakazem kod doktora Aleksandra Milosevica.
Ima li neko iskustvo sa njima? Ili bi preporucio neku drugu kliniku.
Ima li neko iskustvo sa njima? Ili bi preporucio neku drugu kliniku.