Erekcija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
MT123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 05, 2016 11:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Erekcija

Post od MT123 »

Zdravo, trazio sam po internetu ali nisam mogao da nadjem odgovor. Mislio sam da su u pitanju bile samo moje godine, ali sada stvarno pocinjem da brinem. Imam 16 godina i tokom erekcije penis mi se podigne previse (skoro do stomaka). Ne stoji na sredini a ja mislim da bi trebalo jer moguce je da cu imati poteskoce tokom prvog odnosa. Osetim bol ukoliko probam da ga ispravim. Nemam bolove tokom erekcije, nemam ni tokom ejakulacije. Uopsteno nemam nikakvih poteskoca ili bolova. Molim vas ako mozete sto pre da mi date neki savet ili bar objasnite sta je u pitanju jer je stvarno los osecaj na samu pomisao problema kod odnosa. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Erekcija

Post od _david_ »

uh malo tezu anomaliju imas od mene ... meni nije bas do stomaka.. ali kad ga ispravim u erekciji, koren kod pubicne kosti me boli... ne znam sta da ti kazem.. da li moze nesto prirodnim putem ili neka operacija koja bi kostala...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Erekcija

Post od vasa »

to vam nije nikakav problem, kod mladjih je to sasvim normalna pojava, samo da tako ostane hehe, zalicete vi za tim stanjem oojooj!!!!!
Odgovori