Pozdrav,
Zbog povecanog bilirubina:
Direktan bilirubin 6.3
Bilirubin ukupan 39.0
doktorka me je poslala da uradim jos neke analize krvi i ultra zvuk gornjeg abdomena.
Na antitela Epstein-Barr IgG(5.08 i veci je od tabelarne vrednosti >1.1 i pozitivan je) i Epstein-Barr IgM (ovaj je <0.8 i negativan je)..
Test na Anti HCV - negativan
Test na HBs Ag - negativan
Dosao sam upravo iz higijenskog rezultat mi je sledeci:
Epstein-Barr IgG 5.08 na rezultatu ima i tabela koja glasi:
-----------------------
Negativan je <0.8
-----------------------
Grenicne vrednosti 0.8-1.1
-----------------------
Pozitivan >1.1
-----------------------
Uradio sam i ultra zvuk gorenjeg abdomena:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
- Jetra normalnog polozaja, oblika i velicine, homogene ehostrukture, ne vide se znaci dilatacije intra/ekstrahepatiticnih zucnih puteva.
- Zucna kesa je obro ispunjena homogeno tankog zida, jasno demarkirana od okolnih struktura, bez znakova holetilizacije ili upalnih promena.
- Pankreas je normalnog polozaja, oblika i velicine, bez fokalnih lezija.
- Slezina je normalnog polozaja, oblika i velicine, bez fokalnih lezija.
- Desni bubreg je normalnog polozaja, velicine, karlicni sistem istog je bez znakova za kalkulozu i hidronefrozu.
- Levi bubreg je normalnog polozaja, velicine, karlicni sistem istog je bez znakova za kalkulozu i hidronefrozu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta moze da mi bude pomagajte!? 22.10 imam zakazano kod svog lekara dok tamo dodjem msm da cu da siznem..
Epstein-Barr IgG
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA