Epilepsija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
19970801
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2012 8:09 pm

Epilepsija

Post od 19970801 »

Zdravo svima koji sumnjaju na bolest epilepsiju!Evo ovako...pre 4 dana,ja sam pao,i pritom povredio glavu i gornju usnu...Znam da sam mogao da padnem iz bilo kog,drugog,zdravstvenog razloga,medjutim zabrinuli su me neobuzdani trzaji koji su obuzeli moje telo.Ne znam kako sam pao,ne mogu da se setim,i imam amneziju pada.Odmah sam proverio epilepsiju na netu(jer mi je to bio izvor na dohvat ruke),i ustanovio neke simptome.Procitao sam i da je to nasledni faktor,a moja tetka boluje od ove bolesti.Pre tog pada,ja sam imao trenutke kada mi odjednom padne mrak na oci i opet oni neobuzdani trzaji.Iskreno,ne znam sta mi se desava,a najgore od svega,bojim se da uradim analize i odem lekaru.Moze li neko da odgovori na ovu temu,i da mi otprilike kaze da li su navedeni simptomi,simptomi epilepsije.Znaci,to su,neobuzdani trzaji,pad,amnezija pada,i vrtoglavica.
19970801
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2012 8:09 pm

Re: Epilepsija

Post od 19970801 »

Evo opet mene!Zaboravio sam da napisem da padovi nisu cesti ali me brinu i znam da bih trebao da odem lekaru ali ne mogu,prosto ne mogu!Imam 15 godina a roditeljima mi je neprijatno da kazem to!Muce me pitanja :Sta ako nisam u pravu?Sta ako gresim?Obratio sam se ovde za pomoc jer mi je potreban bar neki mali savet...Tesko je biti u mojoj kozi :-?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Epilepsija

Post od tamaraft »

Svi simptomi upucuju na to da imas epilepsiju, a najbitnije je otici kod neurologa, uraditi analize i sto pre poceti sa terapijom jer epilepsija je bolest koja se danas kontrolise sasvim uspesno! Samo je bitno da na vreme pochensh da terapijom i sto pre da nauchis sve o svom organizmu i tome sta sve epilepsija cini u telu!

Ponavljani napadi i sve sto ste opisali upucuju na to da ste imali epi napad zato knjizicu u ruke i kod lekara opste prakse da dobijete uput za neurologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori