Da li je epilepsija nasledna?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 29, 2015 4:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Da li je epilepsija nasledna?
Ovako,od mog supruga rodjeni brat ima epilepsiju a ja imam dva deteta pa me zanima nije li epilepsija nasledna poso je on njihov stric i veoma sam uplasena?Hvala unapred!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm
Re: Da li je epilepsija nasledna?
Epilepsija kao epilepsije nije nasljedna,dok su neke vrste idiopatske epilespije nasljedne,ali to je vrlo rijedak slucaj.
Prof.Dr.Dzidno Z.
specijalista patoloske anatomije
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Стварно си се рано сетила да то питаш. Какве везе сада има када већ имаш децу?! Шта буде биће.
-
- Novi član
On nije imao napade vec 10 godina,i od kao sam se udala ni jednom ali bas ni jednom nije imao ni najmanji napad do bre dva dana,prvi put se susrecem s tim i plasim se,ovde sam radi strucnog odgovora a ne da mi neko jos vise uliva strah,mozda sam se kasno setila ali nisam znala od cega konkretno boluje,imao je leukemiju i pre deset godina taj jedini napad,eto!A vama hvala na odgovoru punooo.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Батали секирацију и бригу. Људи добију "наследне" болести иако их нико није имао у породици. Осим тога, када би се болести тако лако наслеђивале људски род би се брзо истребио.
Брини о стварима на које можеш да утичеш. Немој да ти деца по цео дан висе на рачунарима и телефонима. Немој да их храниш лошом храном. Не дај им да гледају малоумне емисије на телевизији. И тако даље.
Брини о стварима на које можеш да утичеш. Немој да ти деца по цео дан висе на рачунарима и телефонима. Немој да их храниш лошом храном. Не дај им да гледају малоумне емисије на телевизији. И тако даље.
-
- Novi član
Trudim se da ih odgajam najbolje sto mogu za njih zivim
Hvala na savetu!Pozdrav
Hvala na savetu!Pozdrav

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Опет ћеш да се љутиш на мене, али боље да ти кажем.
То што си написала не да није довољно него није исправно.
Ако радиш најбоље што можеш - биће лоше. Увек морамо од других да учимо. Набави књиге па види шта је најбоље и закључи. Увек мораш да учиш.
И друго. Не треба да живиш за децу. Прво треба да живиш за Бога, па за себе, па за мужа. Тек онда долазе деца. Ако било шта од претходног у низу није добро, трпеће они остали у низу.
То што си написала не да није довољно него није исправно.
Ако радиш најбоље што можеш - биће лоше. Увек морамо од других да учимо. Набави књиге па види шта је најбоље и закључи. Увек мораш да учиш.
И друго. Не треба да живиш за децу. Прво треба да живиш за Бога, па за себе, па за мужа. Тек онда долазе деца. Ако било шта од претходног у низу није добро, трпеће они остали у низу.
-
- Novi član
Slazem se da treba da se uci,i naravno da ja zivim za Boga,sebe i muza i za jos mnogo njih ali deca su mi na prvom mestu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Грешка је управо у редоследу.
-
- Novi član
Mozda jeste.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Сигурно је грешка али нема разлога да тек тако мени верујеш. Оно што желим да те наговорим је да проучиш литературу из те области.
Није то тек тако. Сви људи којима су њихова деца на првом месту прво себе упропасте а онда и своју децу. А да не говорим о "чињењу најбољег што се може" јер сви родитељи мисле да су попили сво знање света тиме што су добили децу.
Није то тек тако. Сви људи којима су њихова деца на првом месту прво себе упропасте а онда и своју децу. А да не говорим о "чињењу најбољег што се може" јер сви родитељи мисле да су попили сво знање света тиме што су добили децу.
-
- Novi član
Ja ne mislim da su roditelji popili svo znanje sveta,po nekoj mojoj logici deca bi trebala da budu najvaznija svim roditeljima,bar je kod mene tako,svako ima svoje misljenje.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Наравно да свако има своје мишљење али нису сва мишљења исправна и тачна.
Постоје принципи у животу у свету па тако и у васпитању деце који важе независно од нашег мишљења. Колико одскачемо од тих принципа толико су велике негативне последице.
Постоје принципи у животу у свету па тако и у васпитању деце који важе независно од нашег мишљења. Колико одскачемо од тих принципа толико су велике негативне последице.