Epilepsija ili nesto drugo...?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Aleksandra BG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 12, 2013 8:58 pm

Epilepsija ili nesto drugo...?

Post od Aleksandra BG »

Obzirom da sam prilicno neodgovorna prema sebi i da nikada nisam ozbiljno obratila paznju na problem koji nije naivan.Naime,vec petnaest godina mi se desava da jednom,dvaput pa nekada i tri puta godisnje padnem u nesvest.Uglavnom mi se desavalo kada sam sama,tako da nikada nisam imala predstavu koliko sve to traje i kako izgledam za vreme tog napada.Poslednja tri puta mi se desilo u prisustvu druge osobe koja kaze da je nesvestica trajala izmedju par minuta,oci otvorene,izbecene i potpuno sam bila ukocena,grcala sam kao da se gusim ali mi je vilica bila toliko stisnuta da sam cak tu osobu ugrizla dok je pokusavala da mi izvadi jezik.Ne secam se sta se desavalo u toku tog napada,nisam osetila ni samaranje,ni dozivanje samo su mi slike,ljudi i dogadjaji iz zivota,proletali velikom brzinom pred ocima.Moram da naglasim da pre nesvestice osecam uzasan bol u abdomenu,osecam mucninu i nekako uvek znam,po tim simptomima,da cu izgubiti svest i zato,uglavnom pokusam da dodjem do kreveta.Kada dodjem svesti,osecam se zbunjeno,umorno,potpuno pobledim ali dobro se osecam,bez ikakvog bola i obavezno dobijem dijareju.Da li je neko bio u slicnoj situaciji?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Epilepsija ili nesto drugo...?

Post od drbgd »

opis odgovara epilepticnom napadu.
obratite se neurologu OBAVEZNO i sto pre!
Odgovori