Epilepsija G.40.1 ENMG, TSH, FT4.CK,Laktati

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Fenix-XXL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 7:26 pm

Epilepsija G.40.1 ENMG, TSH, FT4.CK,Laktati

Post od Fenix-XXL »

Dijagnoza mi je G.40.1 eptilogene temporalne bileteralne promene sa retkim strmim i zasiljenim promenama,terapija mi je Lamiktal 100+0+100,Trileptal 600+0+600 i Frizijum 10+0+10 i 20mg pre uspavljivanja sa tendenzijom u buducem periodu da se Frizijum potpuno obustavi.Epilepsiju imam od detinjstva, neuroloska strana je potpuno sredjena i u redu ( dve epilepticke lezije, dva fokusa,jedno zariste ), sve je sada potpuno u redu,snima i EEG.Naglasavam neuroloski pregled je uvek bio uredan ali su promene vidjene na EEG-u.Medjutim tokom laganog treninga u periodu od jednog meseca u teretani,ne vise od 30-40 kg tegova izvadio sam krv,nalazi u bili losi.CK-NAC je bio 871 hipernegativan,AST,ALT poviseni neznatno,ostali nalazi su bili dobri.ENMG radjen prvi put pre 2 god. i bio dobar,nije pokazivao znakove distrofije misica.Sada treba da uradim analizu Laktata,CK,AST,ALT,TSH,FT4,stitne zlezde i ENMG-a.Intresuje me sta su Laktati,TSH i FT4 i na koji nacin oni uticu na epilepsiju sa mojom dijagnozom G.40.1? Koje zabrane mogu dobiti i ogranicenja mogu dobiti? Simtome malasalosti i nekih drugih slabih misica nemam,naprotiv bas sam veoma korpuletne i misicave gradje,treniram od kada znam za sebe.Naravno ne pijem i ne pusim.Sportski tip.Veliko hvala na odgovoru.
Odgovori