energetski napitci?da-ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
sevcenko7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 2:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

energetski napitci?da-ne?

Post od sevcenko7 »

zanima me misljenje strucnog lica oko energetski napitaka...

cuo sam dosta pozitivnih i dosta negativnih komentara oko ovih pica,te da proizvodjaci ne zele da prikazu sve sastojke,te ono,te ovo..pa sta vi mislite o tome,prvenstveno mislim na redbull,guarana,booster itd...

pijem guaranu par noci,spremam maturski i potrebno mi je sto vise budnog stanja,mozda ce neko reci da se bolje organizujem,ali jednostavno radim stvari u poslednji cas pa ne stizem i treba mi sto vise vremena...

i kako djeluju na mozak,srce,jetru?

hvala unaprijed ;)
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Nisam strucno lice ali kao i ti koristim Guaranu povremeno, sto ce reci-noc dve pred svaki ispit, ne zato sto ne mogu da se odrzim budnom vec zato sto ne mogu da odrzim koncentraciju po ceo dan... Osam sati ucenja bez Guarane je maximum dnevno, a pred ispit mi to obicno nije dovoljno tako da uskoci po koja Guarana. Eno ceka me jedna u frizideru za nocas :lol:

A sto se tice stetnosti, verujem da jeste stetna, kao i vecina drugih stvari u kojima se preteruje. Tako da, ako je koristis umereno onda verujem da neces imati nikakvih problema :) Ne mogu da se nacudim kad vidim ljude napolju, u busevima, ma predavanjima na faxu kako piju Guaranu. Meni je ukus bljak :D
sevcenko7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 2:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sevcenko7 »

da pomaze,pomaze,odrzi me negdje do pola noci,ja sam veceras jedan booster popio,ali vidim nije kao guarana,pa sam jednu morao naceti jos :D

a sto se tice ukusa,ok je 8)

p.s. hvala na odg :D
Odgovori