o čemu bi se moglo raditi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 05, 2009 12:24 pm

o čemu bi se moglo raditi

Post od sara08 »

pozdrav svima. evo što me muči - sinoć me počeo boliti vrat višlje gore, otprilike tamo gdje počinje kosa, lijeva strana i imam kao neki prištić ispod. bol se i danas pojavljuje na momente i oštra je i traje do par minuta i onda prestane. to mjesto mi je crveno i kad dodirnem još jače boli. također me boli i vratna kralježnica i kao da mi je malo ukočeno lijevo rame i boli me na dodir. zna li netko od čega ta probadanja i bolovi u vratu? može li to biti od toga prištića ili od vrata? hvala unaprijed :wink:
* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: o čemu bi se moglo raditi

Post od Slavko_slavko »

ce`aj,sta je pristic?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Slavko :) propustio si obrazovanje po sistemu da je maternji jezik bio srpsko-hrvatski :)

Pristic je bubuljica, akna, chubuljica :)

A osoba koja je otvorila ovu temu bi mogla da napishe josh neki podatak, poshto svako moze da ima bubuljicu na vratu i ukochen vrat od nezgodnog spavanja, promaje, upale mishica...post koji ste napisali ne deluje ni malo ozbiljno napisan.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član

Post od sara08 »

tamaraft napisao:Slavko :) propustio si obrazovanje po sistemu da je maternji jezik bio srpsko-hrvatski :)

Pristic je bubuljica, akna, chubuljica :)

A osoba koja je otvorila ovu temu bi mogla da napishe josh neki podatak, poshto svako moze da ima bubuljicu na vratu i ukochen vrat od nezgodnog spavanja, promaje, upale mishica...post koji ste napisali ne deluje ni malo ozbiljno napisan.
ispričavam se ako djeluje neozbiljno, nije mi to bila namjera. vratna kralježnica me boli duže vrijeme, nekada više, nekada manje, no bol je gotovo svakodnevna. išla sam kod doktora zbog toga, a njegov odgovor je bio proći će to samo, premda mi je utrnut prst na nozi i u lijevoj ruci ponekad imam trnce. bol je najjača između lopatica i u vratu. no ovo što me sinoć uhvatilo u vratu nije takva bol kao kad mi se sve pokoči. ova bol dođe na momente, i oštra je. imam osjećaj da mi netko trga taj dio. limfni čvorovi na vratu nisu natečeni. samo na mjestu najviše boli ima ta akna koja je jako mala, ali jako bolna na dodir. prisutna je i mučnina, no mislim da je to zbog gastritisa koji imam. nadam se da sam sada bila barem malo konkretnija :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Josh samo kad bi napisali koiko imate godina i chime se bavite, da li ste nekada imali povrede vratne kichme, da li neko u porodici ima problem sa vratnim delom kichme?

Sve to meni mirishe na jedan lep cervikalni sindrom, obratite se fizijatru, uradite snimak vratne kichme, ako vas muchi vec neko vreme a nemate nikakve terapije to ce smao da se pogorshava.

A ta bubuljica ce nestati sama od sebe, ili je isushujte nekom kremom, gelom, bubuljica kao bubuljica verovatno.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

eeehhh,ali ja sam ucio samo po sistemu srpskog jezika,bez hrvatskog,no nema veze,sorazumeli smo se...inace meni s vremena na vreme izadje jedna povelika bubuljica,izgleda kao cir,jako je velika i jako boli na dodir,ali kad sazri ja je iscedim i prodje...a za vrat,rekla je tamara sve... :wink:
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član

Post od sara08 »

imam 19 godina. studiram, prva godina. povredu kičme nisam imala nikada, a sa vratnim dijelom problema ima mama. nju isto stalno boli, no samo su je slali na rendgen vratne kralježnice i ništa više. rekli su da je sve više manje u redu i da bi mogla napraviti dopler krvnih žila, no u međuvremenu smo se preselili i promjenili doktora, pa više nije ni išla nikuda. tata ima discus herniju kao posljedicu oziljede kičme. inače studiram informatiku i većinu vremena provodim za računalom, a znam da to baš i nije dobro za postojeće probleme sa kičmom. unazad par mjeseci javile su mi se i vrtoglavice, a imala sam u to vrijeme i upalu uha pa su prvo na to posumnjali te sam krenula na pretrage za uho prvo i to je sve u redu.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Onda pod hitno kod fizijatra ili kod iskusnog fizioterapeuta da dobijesh terapije i nauchish vezbe!
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član

Post od sara08 »

hvala puno na odgovorima! otići ću sad ovaj tjedan kod svog doktora po uputnicu za fizijatra jer neželim da se još više pogorša :wink:
Odgovori