emocionalni stres

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bambi123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 15, 2016 10:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

emocionalni stres

Post od bambi123 »

Pozdrav svima.

Posle 3 meseca virusne bolesti i jos nekih manjih familiarnih problema ja sam bio pod jakim stresom i 3 meseca sam imao problema sa spavanjem. I sad stres je prosao i bolest i problemi, ja sam se smirio skroz uglavnom uz pomoc biljnih kapi i cajeva. Ali ostala je nesanica kao posledica. To je psiholog utvrdio posle par susreta, da sam bio pod emocionalnim strersom i da je posledica nesanica.

Posle sa konsultacijom sa mojim doktorom i psihologom dali su mi Nipam da popijem pred spavanje od 2.5mg ali mi nije pomoglo jednom sam samo probao. Pa bi sad trebao da probam sa celom dozom od 5mg.

Posto doktor mi kaze da posle par dana uzimanja bi trerbalo da se vratim u normalno stanje sto se tice sna. Inace imam neki strah od zavisnosti od ovakvih lekova i doktor mi tvrdi da do toga nece doci.

Da li je neko imao ovakvu situaciju i da li neko ima iskustva sa lekom Nipam?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: emocionalni stres

Post od aaaca »

Прочитај моју борбу са несаницом: http://* - Савети - Здравље - Спавање. Можда ти нешто буде од користи.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

i procitaj mnogo vise o tome pa ces se pronaci negde i doci do zakljucka sta mozes uciniti za sebe.
Srecno
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

imas kod ace na sajtu, video sam spavanje 4 ... melatonin u tabletama ... to moze da ti pomogne da se osecas bolje, da imas vise energije , da imas vise svezine...da te podmladjuje...bolje ces spavati,itd...

inace melatonin se i prirodnim putem luci, zalaskom sunca...tako da je najbolje na spavanje ici oko 8,9 uvece... samo ljudi to ne praktikuju, igraju igrice do pola 6 ujutro, gledaju horor filmove,.. utakmice... itd

ono sto je vrlo interesantno jeste da je melatonin 5 puta jaci antioksidant , i od vitamina c i od vitamina e , i od betakarotena .. znaci melatonin je jedan mocni antioksidant
Odgovori