EMOCIJE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

EMOCIJE

Post od progoran »

evo vec ise godina kako imam problem, bilo da je sreca tuga bes ja ne mogu da iskontrolisem vec se odrazava na moje telo? kako? pa npr krenu simptomi gusenje luponje srca iscrpljenost povisi mi se pritisak i posle izvesnog vremena prestane? ja ovako ne mogu vise isao sam i na psihoterapije i razne lekove sam pio za smirenje ali nista jedino ovaj rivotril uspe da me stabilizuje donekle pijem ga 2x1mg vec 4 god tako da ni on vise ne deluje (predpostavljam) dakle pitanje je sta kako da stabilizujem svoje telo tj da moje emocije obuzdam, kako da kada cujem da neko npr prica ruzno za mene ne obracam paznju ne potresam se kada mi nesto ne ide da se ne osecam zaboravno da kada je neka sreca isto ne reagujem telom itd pozzz i hvala na odgovorima
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Druze tipicna depresija i ankcioznost.
I ja sam ista kao ti kazu ljudi menjaj nesto,ja mislim da mi trebamo sebe menjati,a ne svet oko sebe.Nauciti boriti se sa zivotom i problemima,nauciti kontrolisati stres,nauciti kako se opustiti itd.
Kako i ja bih volela da cujem :wink: :wink: :wink:
Uzmi jedan apaurin kada se malo uzdrmas,ja ga ove nemam ali imam nesto jace od njega i kada ga uzmem(a jako retko)sve mi ravno odavde do Juge.
Tesko je promeniti se,meni ne polazi za rukom....
Pozdrav
Odgovori