Elektronska cigareta

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Bozana30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 16, 2013 12:33 pm

Elektronska cigareta

Post od Bozana30 »

Ja sam pusac, nikad nisam pokusavala da ostavim pusenje...tj nikad sebe nisam lagala da hocu da ga ostavim. Uvek sam podrzavala one koji se pak opredele da prestanu. Pusenje je losa navika, toga sam apsolutno svesna...ali to je moj izbor. Nikad, takodje, nisam verovala ni da se sa pusenjem prestaje uz pomoc raznoraznih pomagala....svi za koje znam da su prestali da puse, uradili su to zato sto su hteli, samoinicijativno, bez bilo cega drugog do sopstvene volje i do dan danas nisu zapalili ni jednu cigaretu...nisi su ikad imali poriv da ponovo pocnu sa tim. Sa druge strane, vecina onih koji su se kljukali svim i svacim da bi ostavili cigarete, puse i dan danas...i lazu sebe i druge, s vremena na vreme, da opet prestaju. Upravo u vezi sa tim, je ovo moje pisanije. Primetila sam, i to masovno, u poslednje vreme, da ljudi pribegavaju tim elektronskim cigaretama. Svi su bog zna kako ubedjeni u njihovu delotvornost, vidim i reklamiraju se svugde, ovi poznati ne vade te e-cigare iz usta, zovu vas telefonom da vam ponude da kupite (desilo m ise bar 3 puta). Sta su onda te e-cigarete??? Da su bilo cemu valjale, vec bi ceo svet masovno to koristio, pisalo bi se o tome i ranije...ovako, mislim da opet pokusavaju da nam uvale neku prevaru kao sto su onomad bile one magnetne narukvice i ostale gluposti. SZO o tim cigaretama kaze da ne zna dovoljno i da njihov efekat tek treba ispitati...danas citam ovaj tekst...

http://www.media1.rs/zivot/zdravlje/130 ... od_pusenja

Ja svoje misljenje o njima sigurno necu promeniti, ali bi volela da se malo i ljudi upoznaju sa tim, pa da onda lepo znaju sa cim imaju posla....da konacno neko strucan lepo sedne i objasni STA JE, BRE, TA ELEKTRONSKA CIGARETA I CEMU ONA SLUZI... a ne da ih lazu i mazu i zavlace...a mi ko ovce da poverujemo u sve....
Odgovori