Postovani,
Pre desetetak godina kao posledica koksaki virusa ostale su mi priraslice.
Rceno mi je da preskakanja u radu srca koja osetim ponekad nisu ozbiljna i da su samo jedna neprijatnost s kojom se zivi.
I stvarno, zivim normalno bavim se rekreativno i sportom ali me ponekad uhvati takav dan da jednostavno mislim da sam na samrti, a znam da nisam jer sam obisao silne lekare i svi su mi rekli isto.Sa srcem je sve u redu a vi popite mozda neki beta blokator ili bensedin i bice sve uredu.
E sad, vidite. Meni stvarno treba taj bensedin ili nesto slicno u jako maloj dozi svremena na vreme a niti sam psihijatrijski slucaj niti sam narkoman.Ta situacija mi se zakomplikovala od kad su ovi lekovi zabranjeni bez recepta. Pa ne mogu visiti svaki mesec kod lekara ?
A beta blokatori su mi isuvise teski jer imaju propratni efekat da obaraju pritisak i onda nista nisam uradio jer se opet lose osecam ?
Molim za savet a da nije savet da idem na opet neka ispitivanja jer sam ih sva prosao...
Ekstrasistole...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Moderator
- Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tacno je da benzodiazepini, gde spada i "Bensedin" (diazepam) pored anksiolitickog, sedativnog, hipnotickog efekta, imaju povoljan zastitni efekat i kod tz. psihofizioloskih (psihosomatskih) i somato-psihickih reakcija. Naravno doze su umerene i cesto samo po potrebi, kada ovi lekovi najbolje deluju. Nemojte se ljutiti, ali ne vidim problem da se zbog svog SOPSTVENOG ZDRAVLJA ode jedanput u mesec dana kod lekara po recept(ili u 2-3 meseca, posto kutija leka ima 20 ili 30 tableta!)