Egzema ili Gljivicna infekcija?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
MisterN1996
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2017 9:14 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Egzema ili Gljivicna infekcija?

Post od MisterN1996 »

Zdravo, ne znam tacno o cemu se radi pa sam mislio da probam ovde da objasnim i ako neko moze da mi objasni sta je u pitanje. Pre otprilike 2meseci imao sam oblik egzeme na rukama koza mi se preljupila i posle 2nedelje 3 otprilike mi je proslo kao nista da nije bilo medjutim pre jedno 12-15dana prvo na polnom organu ali ne na glavic nego na obicnoj kozi polnog organa pojavilo mi se crvenilo i svrab nakon toga koza polnog ekrana mi je napuknula imao sam na 2-3mesta male ispukotine koze i to me je bolelo tokom povlacanja kozice unazad uzeo sam kanesten stavljao nekoliko dana to meni je koza isto kao na rukama presusila i preljupila se tu mi je proslo ali to crvenilo i taj svrab se prosirio na prepunima i pocetak kod prepuna polnog organa okolo uzasno me iritira taj svrab ne znam sta je u pitanju dali je neka gnjivcina infekcija ili egzema? pogotovo nocu me svrab iritira.. kad se tusiram vrucom vodom ako stavim vrucu vodu na to mesto jos toliko se svrab pojaca, ne znam jel to egzema ili gljivicna infekcija sta da radim? pozdrav..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Egzema ili Gljivicna infekcija?

Post od aaaca »

Испирај се воденим раствором соде бикарбоне: мала кашика на чашу воде.
Odgovori