EBV adeno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
EBV adeno
Zdravo svima,po prvi put sam na sajtu i molila bih vas ukratko za kratko objasnjenje,naime,prije 3mjeseca mi je analizom krvi ustanovljeno da imam ebv adeno virus,pozalila sam se ljekaru da mi se magli vid da imam neprijatan osjecaj u predjelu vrata i ramena kao da mi" bridi "pod kozom,sto me cini nervoznom i on je odmah rekao da se uradi test,koji je bio pozitivan a dr.je napisao da je u akutnoj fazi,ali mi nije dao nikakvu terapiju,naaravno radila sam privatno i kpstao je 30 evra,nebitno,drugi ljekar mi je rekao da snimim hipofizu na MR i ustanovljen je mikro adenom 4mm,hormonski profil mi je potpuno uredan a profesorka iz bg koja dolazi u pg mi je rekla da tu bolesti nema....U velikoj sam zabuni,a inace sam se porodila prije 9mjeseci,pa bih vas molila kratko pojasnjenje o svemu ovome,koji su uopste simptomi virusa,svi ostali nalazi su mi uredni cak moze se reci idealni,a ja i dalje osjecam to neprijatno peckanje.Unaprijed hvala
Re: EBV adeno
micikaus napisao:Zdravo svima,po prvi put sam na sajtu i molila bih vas za kratko objasnjenje,naime,prije 3mjeseca mi je analizom krvi ustanovljeno da imam ebv adeno virus,pozalila sam se ljekaru da mi se magli vid da imam neprijatan osjecaj u predjelu vrata i ramena kao da mi" bridi "pod kozom,sto me cini nervoznom i on je odmah rekao da se uradi test,koji je bio pozitivan a dr.je napisao da je u akutnoj fazi,ali mi nije dao nikakvu terapiju,naaravno radila sam privatno i kpstao je 30 evra,nebitno,drugi ljekar mi je rekao da snimim hipofizu na MR i ustanovljen je mikro adenom 4mm,hormonski profil mi je potpuno uredan a profesorka iz bg koja dolazi u pg mi je rekla da tu bolesti nema....U velikoj sam zabuni,a inace sam se porodila prije 9mjeseci,pa bih vas molila kratko pojasnjenje o svemu ovome,koji su uopste simptomi virusa,svi ostali nalazi su mi uredni cak moze se reci idealni,a ja i dalje osjecam to neprijatno peckanje.Unaprijed hvala