Dzogerska bradavica ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
petsrdjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 12:06 pm

Dzogerska bradavica ili ne?

Post od petsrdjan »

U poslednjih 2 meseca sve sam se vise bavio trcanjem i povecavao vreme aktivnog trcanja. Kako sam kupio i profi opremu za trcanje, nastali su problemi. Prvi put mi se desilo pre nekih 15 dana kad sam obukao tu neku majicu namenjenu trkacima, desilo se to da sam iziritirao levu bradavicu i deo oko nje, medjutim nakon 3-4 dana problem je prosao sam od sebe. Sledeci put mi se desilo isto, samo ovaj put sa desnom bradavicom, od tad je proslo skoro 10 dana a ja i dalje osecam bol i otok u predelu areole. Sem otoka u jednom delu (pola areole) nema nikakvih vidljivih promena.
Moje pitanje je dal imam razlog za brigu ili ne? Citao sam svasta nesto po internetu pa mi nije bas svejedno.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Dzogerska bradavica ili ne?

Post od _david_ »

sta se tripujes za opremu trkacku? ja trcim 3 puta nedeljno po 10km ... jedino sto imam to su patike asics gel kayano 22 ... znaci patike moraju da mi budu profi... a ostala oprema... obucem bole me djoka, obucem se prikladno temperaturi spolja i cepaj... kakva majica kakva jakna kakve carape kakve kuurce paalce trkacke.. samo patike i nista vise
petsrdjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 12:06 pm

Post od petsrdjan »

_david_ napisao:sta se tripujes za opremu trkacku? ja trcim 3 puta nedeljno po 10km ... jedino sto imam to su patike asics gel kayano 22 ... znaci patike moraju da mi budu profi... a ostala oprema... obucem bole me djoka, obucem se prikladno temperaturi spolja i cepaj... kakva majica kakva jakna kakve carape kakve kuurce paalce trkacke.. samo patike i nista vise

Molim te reci mi tvoj odgovor je na koje moje pitanje?
To u cemu ces trenirati apsolutno tvoja stvar. Ja to jisam spomenuo ne znam is kog razloga vec samo da bih pokusao do detalja da objasnim od kad imam problem.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

odgovor na to da ne kupujes gluposti za trcanje, osim patika ....da ti patike samo budu profesionalne ostale ne... sta ce ti trkacka jakna... jer jakna ide preko majice, ocigledno nije elergija, moguce da ti takva jakna da pogadja taj deo kod bradavice.. i da prilikom trcanja imas trenje...
Odgovori