Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav,
imam dva problema. 1. Imam gnoj na nožnom prstu (palcu), ne nosim neudobnu odeću, postoji mogućnost da nisam redovno sekao nokte. Da li mora uvek da se rešava hiruškim putem? Predložite mi neku metodu lečenja. Ovako izgleda od prilike http://imageshack.us/photo/my-images/52 ... shema.jpg/
2. Suze mi stalno oči. Kada sam bio na pregledu kod oftamologa-rekli su da mi je vid dobar. Nisam alergičan ni na šta.
Nadam se da ću uskoro dobiti odgovor!
nije da nisi redovno sekao nokte nego si ih zasekao vise nego sto treba pa su poceli da ti urastaju...sto se tice gnoja-ne znam sta da ti kazem...i ja sam sekao polukruzno nokte, sto ne treba, na stopalima seci ravno...poceli su da mi urastaju i tu je nastao problem jer me je strasno bolelo...samo sam pustio da sve izraste i proslo je...
sto se tice ociju, da li te svrbe oci?
Slavko_slavko napisao:nije da nisi redovno sekao nokte nego si ih zasekao vise nego sto treba pa su poceli da ti urastaju...sto se tice gnoja-ne znam sta da ti kazem...i ja sam sekao polukruzno nokte, sto ne treba, na stopalima seci ravno...poceli su da mi urastaju i tu je nastao problem jer me je strasno bolelo...samo sam pustio da sve izraste i proslo je...
sto se tice ociju, da li te svrbe oci?
sto se tice zagnojenog prsta--verovatno je od nepravilnog secenja nokta i mislim da ce proci samo od sebe ili mozda da zavijes list bokvice ako ga sad ima--da bi se bolje cistila gnoj a suzenje je mozda zbog hladnog vazduha-pretpostavljam da ti suze kad si napolju--al ako je i unutra onda verujem da je alergija--ipak trebas ponovo kod doktora--
srecno
i vodi racuna kako seces nokte--ne smes ni previse duboko seci a ne smes ni zapustiti pa da urastaju sa strane