Dugotrajno povišena temperatura!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Dugotrajno povišena temperatura!
Имаш ли још неки проблем осим повишене температуре?
Malaksala sam normalno jer me lomi. I imam vodenu cistu na jajniku. Ne verujem da je od toga jer temperaturu imam i pre nje. Kazem testirala sam se na viruse, krvna slika ok,crp nije povisen. Negde sam citala da treba da proverim hormone hipofize.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Сама температура као температура не ломи. То обично раде вируси. Да ли си проверавала коксаки, мононуклеозу?
Koksaki jesam. Uredu je. A kako se proverava mononukleoza? Sta je to?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Исто из крви се проверава. И то ти је вирус: http://* REKLAMA */Infektivna-mo ... ess.htm?b9
Ako je to isto sto i herpes. Njega sam radila. Ali bas mononukleoza ako se zove radicu i to. Hvala ti puno!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Надам се да си прочитала текст на горњем линку.
Hvala ti puno na pomoci. Ali ja nemam nikakve zlezde. Ni jedan vidni problem. Da napomenem da temperaturu imam vise od godinu dana a pocetkom januara sam imala vanmatericnu trudnocu koja se zavrsila operacijski. Odstranjen mi je desni jajovod. Od tada iako sam primala najjace antbiotike temperatura ne spada. Kao da se nesto aktiviralo u mom organizmu. Da li da potrazim pomoc od nekog specijaliste na VMA?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда би могла да поразговараш са неким имунологом. Баш немам идеју.
Danas sam bila kod nas u ambulanti i dr opste prakse mi da da radim i tumor markere. Kaze -negde mora da pokaze! Bio mi je i smesan po malo. Dao mi je da radim u drzavnoj ali ja sam isla privatno da nebi cekala i evo sada su mi mejlom poslali rezultate: Ca 19,9 je povisen na 61,1. Normalno je do 25. To je vezano za gastroenterolosku stranu. Dao mi je da radim i markere za jajnike i dojke. Oni su normalni. Videcu sta ce sutra da mi kaze. Da li da idem dalje ili ne