Samo polako, stvarno se treba naoruzati strpljenjem...Furio napisao:Ja imam povisenu temperaturu isto u popodnevnim casovima i uvek je izmenju 37-37,5. Takvo stanje traje vec 5,5 meseci.Izmedju ostalog,svi nalazi su mi uredni,osim titra na koksaki virus koji je u veoma maloj razmeri 1:128. Rekli su mi u KCS-u da je to glavni uzrok. Mada,poslali su me na dalje ispitivanje,posto su mi se pojavile limfne zlezde na vratu. Ali temperatura i dalje ne spada. Valjda ce dodatne analize da mi razjasne nedoumicu. Inace,radila sam ih na infektivnoj klinici i imunoloskoj. I vise mi nista nije jasno...

Mozda sam to zaboravio ranije da napisem, i ja imam uvecane zlezde na vratu otkako mi je pocela temperatura (takodje oko 6 meseci), imao sam i ispod pazuha ali su se povukle.
Taman sam se pomirio sa tim da je "na nervnoj bazi" iako sam stvarno flegmaticnog karaktera i ne nerviram se mnogo, medjutim, jedno vece sam primetio osip po trupu (bez svraba) i opet sam se nasao u zacaranom krugu. Na infektivnoj pominju mogucnost sifilisa iako sam tvrdio da nemam sto je i dokazano. U poslednjim nalazima su mi blago uvecani LDH i beta-2-mikroglobulin. Bio sam kod hematologa i nemam nikakvu karakteristicnu simptomatologiju, nista za uznemiravanje... Treba da odradim ponovo UHO stomaka, zlezda i mekih tkiva...
Jel neko ima iskustva sa limfaticnom gradjom, jel to potvrdjuje endokrinolog ili se jednostavno nagadja...? Kao klinac sam cesto imao uvecane limfne zlezde ali nikad mi nije potvrdjeno to.