Dugotrajna glavobolja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Dugotrajna glavobolja
Ljudi molio bih vas za pomoc, vec mesec dana ima glavobolje,prvo mi se javila bol u potiljku,vrtoglavica isao sam kod lekara opste prakse on mi je dao bevipleks da pijem i rekao da je to zbog manjka vitamina i stresa i par dana je glavobolja prestala medjutim nakon dva dana opet sam imao glavobolju koja je veoma cesta krece se od blage do umerene imao sam i jedan dan povisenu temperaturu 37 sa 2, zadnjih par dana mi se javila i neka cudna pospanost i bol iznad ociju, bio sam kod ocnog koji mi je rekao da je sa ocima sve u redu takodje sam bio kod neurologa on je rekao da se mazem fastum gelom i pijem vitamine medjutim meni sr javlja i neka slabost u desnoj ruci nzm sta da radim strahujem da nije nesto opasno. Molim za savet.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Re: Dugotrajna glavobolja
Poslusaj moje savete, glavobolja kada se javlja nemoj uzimati nikakve lekove procice sama od sebe, trebace malo vremena ali kada bude prestala glavobolja nece biti cesta i bice sve manja i manja. Lekovi samo zamaskiraju bol i posle glavobolje postaju sve jace i jace. i jedi vise voca povrca i zdrave hrane, uzimaj sumece tablete ali ne u velikim kolicinama. Meni su ovi saveti pomogli 

Hvala ti druze na savetima ja koristim vitamine vec sedam dana trudim se da jedem sto vise voca glavobolja kao da je malo slabija al je zato jaka pospanost nzm da li da idem na mr mozga?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Колико дневно седиш? Колико дневно дуго користиш рачунар, телефон и остале направе? И уопште чиме се бавиш и како проводиш дан?
Pa oko 2 sata sve u svemu koristim telefon a par sati provedem na poslu, imam neko peckanje u ocima i pospanost zadnjih par dana i glavobolju vec mesec dana, nzm sta da radim zadnji nalazi krvi su mi bili u granicama normale a na netu svasta procitam o bolestima pa me to jos vise uplasi.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Сви проблеми су због седења и неправилне употребе рачунара. У будућности може да ти се јави и повишен крвни притисак а и диоптрија.
Очи те пеку јер су суве пошто ретко трепћеш, а главобоље, рука итд. због проблема са кичмом и раменим појасом који су настали због дуготрајног неправилног положаја тела и мањка физичке активности.
Погледај по мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па редом шта сам писао (Рамена-рачунари, Врат, Кичма, Леђа, Очи итд.).
Очи те пеку јер су суве пошто ретко трепћеш, а главобоље, рука итд. због проблема са кичмом и раменим појасом који су настали због дуготрајног неправилног положаја тела и мањка физичке активности.
Погледај по мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па редом шта сам писао (Рамена-рачунари, Врат, Кичма, Леђа, Очи итд.).
REKAXXXXX,
IDI TI NA MASAŽU I SMANJI KOLIKO MOŽEŠ TELEFONIRANJE I KOMPJUTER A IDI REKREIRAJ SE.
IDI TI NA MASAŽU I SMANJI KOLIKO MOŽEŠ TELEFONIRANJE I KOMPJUTER A IDI REKREIRAJ SE.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Za glavobolju je bitno da se unosi dosta tecnosti. Proveri ti i krvnu sliku da vidis kakvo je gvozdje. Naravno ono sto je rekao Aaaca isto stoji, ukocenost ledja,vrata.... Oci od buljenja u kompjuter. Za oci sem sto treba da ih odmaras, postoje i vestacke suze (kapi za oci) koje ih vlaze.
Pa imao povisen hemoglobin zbog problema sa peskom u bubrezima,videcu da odem na masazu a imam pritisak mi je 125/80 bio sam kod dva neurologa rekli su da nije nista ozbiljno mada ja jos uvek imam bol tj vise kao pritisak oko cela i u potiljku pijem dosta vode nadam se da ce proci.Hvala svima.