Dugotrajna glavobolja - Molim za sto brzi odgovor
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 08, 2023 8:10 pm
Dugotrajna glavobolja - Molim za sto brzi odgovor
Postovani, pre 8 dana sam udarila glavom od betonsku ivicu prilikom ustajanja, zabolelo me bas jako, imala sam mucninu i manju vrtoglavicu. Nisam gubila svest, niti sam povracala niti imala duple slike, cak ni cvorugu nisam imala, bolno je bilo samo na dodir mada ni to nije strasno. Od sutradan krecu glavobolje u navratima. Tup bol pozadi, boli 10min pa prestane, pa onda takav bol sa suprotne strane glave gde sam se udarila 10 min pa prestane, pa jedna slepocnica pa druga, pa ponovo pozadi. Sve su bolivi tipa 10 minuta pa ne boli 20 do 30 minuta. Bol je tupa najcesce a sa starne nekad i malo jaca. Bol ne prestaje posle leka uopste nego se javlja u istim intervalima. Bila sam kod neurologa, nalaz uredan, primila dva dana manitol infuziju, nista nije bilo bolje, uradili mi skener glave sve u redu a glavobolje su jos uvek prisutne svaki dan. Imam povremeno bol ispod vilice skroz na kraju pa kao da se zilom spusta niz vrat. Veoma se brinem jer ne prolaze a imala sam drugara 87 godiste koji je imao mozdani udar i preminuo je i bas se plasim. Takodje, nosim naocare dioptrija u minusu pa osecam i da me oci malo bole, mozda znaci i ova informacija. Da li mozete da mi kazete Vase misljenje i sta mi je ciniti?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 17, 2023 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Dugotrajna glavobolja - Molim za sto brzi odgovor
Postovana pokusajte ovde da pronadjete resenje za vas problem iskreno se nadam da ce pomoci https://prirodnolecenje.in.rs/glavobolj ... o-lecenje/
prirodnolecenje.in.rs
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 08, 2025 9:43 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Dugotrajna glavobolja - Molim za sto brzi odgovor
What makes stickman hook special is its ability to be both relaxing and challenging at the same time. Some levels flow so smoothly you feel like you're dancing through the air. Others push you to think, adjust, and try again. This duality makes it satisfying for players with different preferences and moods.