Već neko vreme nameravam da pišem temu, ali nisam tip koji voli da se žali i traži rešenje preko interneta... Ali kada sam obišao preko 15 privatnih zdravstvenih ustanova, lečio se 2 godine u državnoj, i nisam rešio problem, shvatio sam da oni očigledno nisu dovoljno stručni, niti se trude da reše problem, već da uzmu novac (u privatnim) ili da te otkače (u državnim)...
Da pređem na konkretean problem: Vrtoglavica
Nije obična vrtoglavica u pitanju, već osećaj u glavi koji je kao kombinacija pospanosti, vrtoglavice, malaksalosti i usporenosti...
O meni
Imam 25 godina, 70kg, 182cm visok, inače jako uredan i zdrav, vodim računa o svom zdravlju, hranim se zdravo, bavio sam se fizičkim aktivnostima dok me ovo nije snašlo.
O bolesti
Jula 2014te godine se nisam osećao dobro, dobio sam temperaturu oko 40, završio sam na kraju u bolnici i jedva su mi spustili temperaturu. Po njihovom ispitivanju, otrovao sam se nekom hranom, i to je prouzrokovalo temperaturu. Imao sam dijareju danima, bio sam na teškim antibioticima, ali je sve to prošlo za oko 6-7 dana.
Nakon izlaska iz bolnice, osećao sam se jako slabo i isti osećaj kao i danas što imam u glavi, koji sam opisao iznad...
Od tada, svi su mi lekari govorili da je taj osećaj u glavi zbog toga što sam dosta oslabio, iscrpljen organizam od bolesti. U međuvremenu, mesecima sam se dovodio u red, pio vitamine, jeo sve zdravo i kvlaitetno, ali se ništa nije poboljšavalo...
Nakon nekoliko meseci sam shvatio da to nije problem koji se tek tako rešava, ali su mi i dalje prepisivali raznorazne antibiotike, od kojih mi ništa nije bilo bolje.
Oko 2 godine sam išao po lekarima, svako mi je prepisivao šta je stigao, sve sam pio, ništa nije pomoglo.
Čak su mi na VMA rekli da je zbog devijacije nosa, jer imam slabiji protok vazduha, i da to može praviti problem. Operisao sam nos, u decembru 2015, skoro godinu dana, a promena nema...
Šta sam proverio
* Centar za ravnotežu - Dobar
* Test na sve moguće viruse preko krvi, od najobičnijih do HIV-a - Sve uredno
* Kod oftamologa - Vid odličan
* Radio sam magnetnu rezonancu - Sve ok
Ovo je nešto ukratko što sam mogao da napišem, da ne davim previše.
Imam kompletnu papirologiju svih lekarskih pregleda, poređane po datumima, gde tačno piše koje sam sve lekove pio i šta sam kontrolisao, koje mogu da dostavim u bilo kom formatu...
Molim vas, ako neko ima bilo kakvu sugestiju, ako bilo kako može da pomogne, bio bih veoma zahvalan, jer ja ne znam gde više da se obratim... Unapred zahvalan svima!!! :/