Duboka posekotina.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Duboka posekotina.
Ovako.Imam posekotinu na desnoj ruci na palcu.prvo su mi radili rengen da vide da li sam povredio neku tetivu ili kost.Sve je uredu.Onda su mi sili prst bez anestezije i bolelo je jako.Sada svaki dan trebam da previjam ranu.To se desilo prekljuce odnosno u subotu.Sutradan na previjanju su doktori rekli da jeste ruzna boja prsta al da ce da zaraste...danas kad su skinuli gazu...na delu koze koji je bio dosta duboko zasecen boja je mozda jos malo ruznija..za nijansu...ali ima rozo crvenih malih mesto na kome se po recima doktora koza primila ali da se ostalo nije primilo...skinuli su mi konce.To me sada najvise brine i zbog toga placem po dva-tri sata svaki dan.to me jako brine...Kada mi je doktor skinuo konce...rekao je da jos ima krvi ispod i da to mora da izadje.stavio mi je manju gazu da bi po njegovim recima..to valjda lakse izaslo.mnogo sam uplasen zbog cele situacije.rekli su mi da ce se tkivo tu regenerisati i da ce nastati nova koza.samo sto ce trajati 2-3 nedelje a ne 8 dana.Bilo kakva pomoc bi bila dobrodosla.mlad sam i neznam sta da ocekujem.Doktor mi je takodje premisao gernamicin ili kako se vec zove svaki dan inekcija ujutru i uvece ali na proslom previjanju sui nam savetovali da predjemo na cefaleksin zato sto je to isuvise mnogo.
Re: Duboka posekotina.
Sada su mi ponovo stavili konce i sada kazu da treba samo vreme..i da se prati desavanje..ako se ovo nekome desilo..molio bih da ispise dogadjaje i svoja iskustva sa time...najvise sam uplasen time sto neznam sta mogu da ocekujem...nebojsa99 napisao:Ovako.Imam posekotinu na desnoj ruci na palcu.prvo su mi radili rengen da vide da li sam povredio neku tetivu ili kost.Sve je uredu.Onda su mi sili prst bez anestezije i bolelo je jako.Sada svaki dan trebam da previjam ranu.To se desilo prekljuce odnosno u subotu.Sutradan na previjanju su doktori rekli da jeste ruzna boja prsta al da ce da zaraste...danas kad su skinuli gazu...na delu koze koji je bio dosta duboko zasecen boja je mozda jos malo ruznija..za nijansu...ali ima rozo crvenih malih mesto na kome se po recima doktora koza primila ali da se ostalo nije primilo...skinuli su mi konce.To me sada najvise brine i zbog toga placem po dva-tri sata svaki dan.to me jako brine...Kada mi je doktor skinuo konce...rekao je da jos ima krvi ispod i da to mora da izadje.stavio mi je manju gazu da bi po njegovim recima..to valjda lakse izaslo.mnogo sam uplasen zbog cele situacije.rekli su mi da ce se tkivo tu regenerisati i da ce nastati nova koza.samo sto ce trajati 2-3 nedelje a ne 8 dana.Bilo kakva pomoc bi bila dobrodosla.mlad sam i neznam sta da ocekujem.Doktor mi je takodje premisao gernamicin ili kako se vec zove svaki dan inekcija ujutru i uvece ali na proslom previjanju sui nam savetovali da predjemo na cefaleksin zato sto je to isuvise mnogo.