Drugari imam problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Drugari imam problem
Pre nekoliko godina sam imao isti problem, neprijatno glicnaje-peckanje i cvrvenilo na glavicu,pre par godina sam resio problem tako sto sam kupio kansen mast sada mi to ne pomaze 4 dana mazem i nema promene sta da radim?
Re: Drugari imam problem
Е па сад су ти гљивице постале отпорне на глупи Канестен.
Раствори кашичицу соде бикарбоне у чаши топле воде и ватом натапкај главић. После немој да га бришеш нити испираш чистом водом. Тако га перкај бар пет пута дневно, али сваки пут употреби ново парче вате.
Раствори кашичицу соде бикарбоне у чаши топле воде и ватом натапкај главић. После немој да га бришеш нити испираш чистом водом. Тако га перкај бар пет пута дневно, али сваки пут употреби ново парче вате.
Kasicicu sode bikarbone da razmutim i da nemazem vise kansen mast ili mogu i kansen mast da mazem posle sode bikarbone???
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne slusaj acu, on je lud. Probaj sa Kanestenom. Skuplji je, ali bi trebalo da je bolji.
Cogito ergo doleo....
recite vi meni jel ovo opasno???
offanziva, сад ти сам закључи ко је луд. Да ли сам луд ја или Пенико који ти саветује да се мажеш Канестеном иако си јасно написао да ти овај пут ништа не помаже?
Само се испирај раствором соде бикарбоне и нема потребе да користиш Канестен (Кансен), нарочито због тога што си рекао да ти не помаже. Водени раствор ће да уђе и тамо где маст не може, али је потребно често да се испираш раствором.
Није опасно али мора да се излечи да се не закомпликује.
Само се испирај раствором соде бикарбоне и нема потребе да користиш Канестен (Кансен), нарочито због тога што си рекао да ти не помаже. Водени раствор ће да уђе и тамо где маст не може, али је потребно често да се испираш раствором.
Није опасно али мора да се излечи да се не закомпликује.
Prvo, ne znaš da li su gljivice, drugo 4 dana nije dovoljno.
Nastavi još malo sa kanestenom
Nastavi još malo sa kanestenom
Управо због тога што не зна да ли су гљивице, много је боље да одмах пређе на соду бикарбону јер она подједнако добро уништава и бактерије и гљивице.
Ljudi hvala vam na savetima ja sam se bukvalno usrao jer sam pomislio da sam triper zaradio
ali vidim da peckanje prestaje kombinacija kansen i soda bikarbona je pun pogodak....i recite mi jos nestio kada ovo prodje kada cu moci da imam seksualni odnos dali lecenje traje dugo ili cim prodje crvenilo i peckanje to je to ili traje duze... moram da kazem da me juce mnogo manje peckalo nego preklju nego prekljuce sto znaci da mi je i kansen pomogao nemogu da kazem da nije ali kad sam stavio rastvor sode i kad se to osusilo stavio sam i kansen i vidi se pomak na bolje naravno

Ludak ludaku kaže!

peniko napisao:Ne slusaj acu, on je lud. Probaj sa Kanestenom. Skuplji je, ali bi trebalo da je bolji.
Izvinjavam se administratorima foruma.