Alkohol nisam konzumirala od nove godine,inace ga generalno pijem samo u retkim slucajevima,neka proslava,nekada na zurci,ali jako retko.Nakon konzumiranja koktela 0.5l na eks pod prinudom imala sam simptome koje nisam nikada do tada,nakon konzumacije alkohola.Inace puls mi se normalan krece oko 65bpm.Simptomi su bili sledeci: Intezivno drhtanje ruku i nogu u trajanju od oko 2h,jaaaako lupanje srca osecala sam kao da mi je u vratu(isto period kada i drhtavica),padanje u nesvest oko 10ak puta cega se secam,rekonstruisem skoro ceo dogadjaj,tripovi da hocu da izadjem kroz prozor i sedim na crepu( Boze gospode! ),secam se da mi nije bilo muka,n. vagus mi je odreagovao nakon jedno 3 min guranja,agresivnost (inace sam potpuno stalozena i smirena osoba),neki trip klaustrofobije,prebledelost u licu... Pri tom taj koktel sam dobila od ljudi koje znam od skoro,nisam videla ko ga je pravio i gde.Bila je to kao neka mini zurka na vikend putovanju.Oni su se uplasili i zvali hitnu,neposredno pre toga zaspala sam na kratko,nakon sto sam povratila taj koktel i secam se da sam se probudila kada su usli ljudi iz hitne pomoci i upalili svetlo,sto mi je cudno da sam se tako brzo probudila.Ekg mi je bio normalan,bpm85(napominjem nakon budjenja,a normalan mi je oko 67 u toku dana) i secam se svega sto sam pricala sa njima,dala im dokumenta,napisali su da su mi motoricke funkcije normalne,da rekonstruisem dogadjaj i da sam svesna svega.
Da li su ovo sve simptomi samo pijanstva ili i neke psihoaktivne supstance?Jos jedna devojka koja je popila isto to nije mogla da zaspi do 7h je setala po hodnicima,a pri tom je noc pre toga spavala 2h i imali smo edukativni trening celog dana,od cega smo svi bili izmoreni,kao i od puta.Nikada to nisam probala niti imala simptome ovakve od alkohola,tako da mi nista nije jasno.Molila bih nekog strucnog da podeli svoje misljenje o ovom dogadjaju.Hvala unapred.
Droga???
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA