Tako je Nije sramota ovo.Idi kod lekara,bez lekara se ne moze.Slavko_slavko napisao:samo tebi otezavas...sta te je sramota bre,znas li ti sta je sramota? sramota je krasti, biti lopov i kriminalac, a ovo nije sramota...bice veca sramota ako se vratis tome zato je najbolje da uz neciju pomoc ovo resis i jos bi humanije bilo kada bi ti nekome pomogao...
droga
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: droga
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Zavisnost od droge je tezak i ozbiljan problem i ne moze se resiti trazenjem pomoci preko foruma. Zavisnost mora da se leci uz lekare i ljude koji se ovim problemom bave, a trebalo bi prvo da pocnes od toga sto ces zatraziti pomoc od svojih roditelja a oni ce te vec odvesti kod strucnog lica. Trebace vam svima puno zivaca i strpljenja, ali vredno je pokusaja.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
samo ti budi odlucan i reci sebi da to ne valja, okreni novi list i videces koliko ce ti zivot biti lepsi... 

Zavisnost droge je veoma opasna stvar pogotovo za tebe.Mlad si za to,a koristis sve droge.Nema sramote nego u ordinaciju.
Mozda malo kasno odgovaram na ovo, ali GHOST1 veruj mi, treba da odes na kliniku za bolesti zavisnosti ili u neku komunu da se resocijalizujes.
A sto se tice toga da mislis da ces biti medicinski fenomen, onda ocigledno nisi upucen u etiologiju zavisnosti..hocu reci, 90% zavisnika je krenulo od trave, preko speed-a, ekstazija, lsd-a i ostalih i zavrsilo na heroinu. To je kao nepisano pravilo..
Nadam se da si do sada vec resio svoj problem, ali ako nisi, poslusaj me, i uradi nesto povodom toga jer mozes da se pozdravis sa dosta godina svog zivota ako bude 'samo jos ovaj put' :S
Srecno!
A sto se tice toga da mislis da ces biti medicinski fenomen, onda ocigledno nisi upucen u etiologiju zavisnosti..hocu reci, 90% zavisnika je krenulo od trave, preko speed-a, ekstazija, lsd-a i ostalih i zavrsilo na heroinu. To je kao nepisano pravilo..
Nadam se da si do sada vec resio svoj problem, ali ako nisi, poslusaj me, i uradi nesto povodom toga jer mozes da se pozdravis sa dosta godina svog zivota ako bude 'samo jos ovaj put' :S
Srecno!