Lijep pozdrav, imam jedan problem "tresu m se ruke"
to jest u situacijama kad je potrebna preciznost.
Ruke mi uvijek lagano podrhtavanju, npr. kad ih ispružim one drhte.
Imam 19god, radim na poslu gdje se traži preciznost, te me zanima, neki savjet da mi se prestanu trest, ili pak neki lijek?
hvala...
Drhte mi ruke
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Drhte mi ruke
Зашто ти се тресу руке? Имаш ли још какав здравствени проблем?
Ne nemam nikakvih zdravstvenih problema. Nikad nisam imao nikakvu vecu bolest, samo prehlade.aa_aca napisao:Зашто ти се тресу руке? Имаш ли још какав здравствени проблем?
Bio sam na lijecnickom pregledu prije nego sto sam se zaposlio i sve je bilo, ok...
Krvna slika, puls, tlak, ekg, urin, sve je bilo normalno.
Да ли си по природи нервозан? Да ли лако добијеш трему?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 12:57 pm
E ovako.
Imam isti problem, i meni se tresu ruke ali ne stalno. Ponekad kad sam u kafiću sa društvom, kad diram tačskrin a neko me gleda, kad dodjem za sto sa ostalim ljudima, kad treba nešto da uradim precizno, da uhvatim malu stvar a drugi me gledaju. To naravno povlači i ubrzan rad srca. Sad ne znam da li je to poremećaj štitne žlezde, pu pu daleko bili ili ovo http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BE ... 1%98%D0%B0.
Mada opet kažem, ne dešava se to često, ponekad mogu da uradim i najveće gluposti bez trunke straha da tako kažem, a ponekad mi se neobjašnjivo zatresu ruke ili zalupa srce na primer čak i kad se s nekim svadjam preko interneta.
Hvala unapred.
Imam isti problem, i meni se tresu ruke ali ne stalno. Ponekad kad sam u kafiću sa društvom, kad diram tačskrin a neko me gleda, kad dodjem za sto sa ostalim ljudima, kad treba nešto da uradim precizno, da uhvatim malu stvar a drugi me gledaju. To naravno povlači i ubrzan rad srca. Sad ne znam da li je to poremećaj štitne žlezde, pu pu daleko bili ili ovo http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BE ... 1%98%D0%B0.
Mada opet kažem, ne dešava se to često, ponekad mogu da uradim i najveće gluposti bez trunke straha da tako kažem, a ponekad mi se neobjašnjivo zatresu ruke ili zalupa srce na primer čak i kad se s nekim svadjam preko interneta.
Hvala unapred.