Drhtanje tela ili misica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Drhtanje tela ili misica
Imam problem sa drhtanjem tela , ali samo u nekim situacijama, npr. kada bih stao u stav da radim sklekove onda bi mi se ruke zatresle, ili kada bih pokusao trbusnjak da uradim trese mi se telo u predelu trbusnih misica, ili noge kada podignem dok sedim na stolici pocinju da se tresu dok ih ne spustim. Samo u tim pokretima mi se trese telo ovako ne, a imam snage da radim fizicke poslove i sve normalno. Samo me zanima zasto drhti telo i koliko je to opasno, da li ima neka bolest takva? Hvala.
Re: Drhtanje tela ili misica
Verovatno si nedovoljno uvezban.
Pa ne znam da li je to u pitanju. Nisam napomenuo da sam dosta mrsav. A citam po ovom internetu svasta o tom drhtanju tela, da li moze biti da imam tremor ili tako neku vrstu bolesti??
Ne verujem da imas neku bolest, kod temora bi to bila stalna pojava. Jednostavno su tvoji misici nedovoljno jaki u odredjenim situacijama i podrhtavaju. Uostalom to sto si mrsav znaci da imas nedovoljnu misicnu masu.
Hvala na odgovoru.Da jesam mrsav i moguce da je to u pitanju. Sad mi je dosta lakse, posto se bas mnogo tripujem oko tih bolesti, nmg ni da spavam, samo o tome razmisljam, da nemam neku bolest misica i to, posto na ovom netu svasta procitam. Ako jos neko sumnja na nesto, bio bih zahvalan ako bi mi napisao. Inace mogu da radim fizicke poslove, skoro sam utovarao ugalj i tad ne drhtim, al ovako u nekim situacijama kao sto sam gore napisao da. Hvala
Pokušaj da zanemariš to drhtanje--nemoj baš previše da opterećuješ mišiće i naglo-već postupno i mogao bi malo da pročitaš šta je dobro jesti za mišićnu masu--nikako razne hemije to nikakoooo
srecno
srecno
Poslusacu tvoj savet. Hvala!