Znam da je bilo puno tema o kandidi... Nikada u zivotu nisam imala kandidu, medjutim u poslednjem vaginalnom i cervikalnom brisu su mi izolovane gljivice, verovatno zbog produzenog krvarenja koje sam imala.
Citala sam ovde na forumu da je pozeljno pridrzavati se dijete bez secera i ugljenih hidrata, e sad moj problem je sto imam manjak kilograma i ne smem sebi priustiti da smrsam... Pa me zanima da li postoji neki nacin da se oslobodim kandide i bez ove dijete? Secer sam vec izbacila iz ishrane, ali ovo ostalo ne smem...
Dosadna kandida
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Hvala vam puno.
Slatkog se mogu odreci, ostalog tesko...
Imam samo jos jedno pitanje- procitala sam na jednom sajtu i bas se zaprepastila- da ukoliko zena ima vaginalnu kandidijazu da je najverovatnije ima i u crevima ?? Ja cu svakako za svaki slucaj uraditi koprokulturu, ali me je bas zabrinuo ovaj podatak, iako verujem da to nije tacno...

Slatkog se mogu odreci, ostalog tesko...
Imam samo jos jedno pitanje- procitala sam na jednom sajtu i bas se zaprepastila- da ukoliko zena ima vaginalnu kandidijazu da je najverovatnije ima i u crevima ?? Ja cu svakako za svaki slucaj uraditi koprokulturu, ali me je bas zabrinuo ovaj podatak, iako verujem da to nije tacno...