Postovani doktore ja bih Vas molila i za savet u vezi muza.Krvari ves 2 godine sigurno putem stolice i kako kaze nekad da,nekad ne.Ja sam primetila jako krvarenje i to me zabrinulo.Radili su mu kolonoskopiju i gastroskopiju prije par meseci ali sem hemoroida nisu nista drugo pronasli.Valjda unutrasnjh!Biopsija zeluca ok,ali on nije.Plasi se doktora ali nece da mi prizna pa sam ga danas morala uplasiti.On mi kaze da prije nego sto krene masovno krvarenje pocnu jaki bolovi u donjem delu stomaka i on vec zna unapred da ce puno krvariti,a pored toga ima tamne ugrske krvi.Trazila sam nesto i na kompjuteru pa sam ga danas malo vise ispitala i kaze mi da mu je stolica u vecini slucajeva tanka kao olovka i TO MI SE NE SVIDA!Sta Vi mislite doktore?Da li se moze raditi o nekom ozbiljnijem obolenju?Uplasila sam ga sa kancerom pa je pristao da mu zakazem sa doktorom za ponedeljak.On ne veruje puno lekarima ovde jer posle raznih pretraga njemu nije dobro i jako krvari a za njh je ok.Inace u ovom gradu se ceka puno meseci da dodes kod gastrologa.
Hvala Vam unapred!Dajte mi savet jer imamo u ovom gradu novog doktora opste prakse koji je zavrsijo medicinu u Americi i jako je dobar.
Sta je potrebno da zatrazim od njega da posalje muza na dalje pretrage?Ovde ponekad moras da preklinjes da te negde posalju ali posto ovog doktrora ne poznam dugo ne znam sta ce reci.U svakom slucaju meni treba i Vas savet!