za doktora hitno!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
enveranapepic
- Novi član

- Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 11:51 am
za doktora hitno!!!
postovani.... Imam problem
pre pet meseci sam se porodila na carski rez..menstruaciju san dobila mesec dana kasnije normalna i bez bolova... posle sam bila na kontroli sve u redu..... inace da napomenem da pre trudnoce sam imala neuredene menstruacije kasnjenle po cetiri do pet meseci.... tako da nikad nisam znala kada Imam ovulaciju... a da sam trudna saznala sam u trecem mesecu jer sam zarko zelela bebu i svaki drugi mesec pravila test za trudnocu ali taj novi digitalni... i nisam imala nikakve simptome trudnoce cela trudnoca je presla super bez ikakvih muka.e sada me muci to da nema evo vec par meseci menstruacije.. a vaginalni sekret sluzav Imam kao pred ovulacijom.... dali je moguce zatrudneti?ili vec jesam a neznam? a sa muzem Imam redovan odnos bez zastite.... hvala vam unapred na odgovoru 
-
enveranapepic
- Novi član

- Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 11:51 am
dali sam trudna?
enveranapepic napisao:postovani.... Imam problempre pet meseci sam se porodila na carski rez..menstruaciju san dobila mesec dana kasnije normalna i bez bolova... posle sam bila na kontroli sve u redu..... inace da napomenem da pre trudnoce sam imala neuredene menstruacije kasnjenle po cetiri do pet meseci.... tako da nikad nisam znala kada Imam ovulaciju... a da sam trudna saznala sam u trecem mesecu jer sam zarko zelela bebu i svaki drugi mesec pravila test za trudnocu ali taj novi digitalni... i nisam imala nikakve simptome trudnoce cela trudnoca je presla super bez ikakvih muka.e sada me muci to da nema evo vec par meseci menstruacije.. a vaginalni sekret sluzav Imam kao pred ovulacijom.... dali je moguce zatrudneti?ili vec jesam a neznam? a sa muzem Imam redovan odnos bez zastite.... hvala vam unapred na odgovoru