za doktora hitno!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
enveranapepic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 11:51 am

za doktora hitno!!!

Post od enveranapepic »

postovani.... Imam problem :( pre pet meseci sam se porodila na carski rez..menstruaciju san dobila mesec dana kasnije normalna i bez bolova... posle sam bila na kontroli sve u redu..... inace da napomenem da pre trudnoce sam imala neuredene menstruacije kasnjenle po cetiri do pet meseci.... tako da nikad nisam znala kada Imam ovulaciju... a da sam trudna saznala sam u trecem mesecu jer sam zarko zelela bebu i svaki drugi mesec pravila test za trudnocu ali taj novi digitalni... i nisam imala nikakve simptome trudnoce cela trudnoca je presla super bez ikakvih muka.e sada me muci to da nema evo vec par meseci menstruacije.. a vaginalni sekret sluzav Imam kao pred ovulacijom.... dali je moguce zatrudneti?ili vec jesam a neznam? a sa muzem Imam redovan odnos bez zastite.... hvala vam unapred na odgovoru :)
enveranapepic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 11:51 am

dali sam trudna?

Post od enveranapepic »

enveranapepic napisao:postovani.... Imam problem :( pre pet meseci sam se porodila na carski rez..menstruaciju san dobila mesec dana kasnije normalna i bez bolova... posle sam bila na kontroli sve u redu..... inace da napomenem da pre trudnoce sam imala neuredene menstruacije kasnjenle po cetiri do pet meseci.... tako da nikad nisam znala kada Imam ovulaciju... a da sam trudna saznala sam u trecem mesecu jer sam zarko zelela bebu i svaki drugi mesec pravila test za trudnocu ali taj novi digitalni... i nisam imala nikakve simptome trudnoce cela trudnoca je presla super bez ikakvih muka.e sada me muci to da nema evo vec par meseci menstruacije.. a vaginalni sekret sluzav Imam kao pred ovulacijom.... dali je moguce zatrudneti?ili vec jesam a neznam? a sa muzem Imam redovan odnos bez zastite.... hvala vam unapred na odgovoru :)
Odgovori